Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

OBITO

kuva

Ikä 1 vuosi
Sukupuoli Kolli
Sisarukset Araki ♂ ?, Jeff ♂ †, Rei ♀, Gadi ♀ †, Hitomi ♀, Nikhil ♂ ?, Jackqueline ♀, Hitoshi ♂, Yumi ♀, Yasu/Shiro ♂
Vanhemmat Madara ♂, Yuri ♀
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Soundtrack Naruto Shippuden Obito

 

Ulkonäkö

Obito on kolliksi yllättävän siro. Hän on pieni muutenkin. Tuon lyhyt silkkinen turkki ei auta asiaa ollenkaan. Se ei hylji kylmää tai vettä. Siksi hän paleltuu helposti ja pitää lunta vihollisenaan. Obiton silmät ovat veren punaiset, jotka selvästi paljastavat hänen tunteensa. Kolli on täysin musta, mistä on hänelle hyötyä. Musta turkki imee vähäisimmänkin lämmön. Sen avulla myös kolli pystyy naamioitumaan hyvin maastoon. Obiton silmät ovat suuret, joilla voi nähdä hyvin. Sen sijaan hänen korvansa ovat pienet, samoin tuon tassut. Kollin nenä on puoliksi harmaa ja puoliksi vaaleanpunainen. Hänen polkuanturoissaan on vaaleanpunaista, mustaa ja harmaata, mikä tekee niistä omalaatuiset. Myös kynnet ovat erikoiset. Osa on mustan/tumman värisiä ja toiset valkoisia. Obiton harmaat pitkät viikset koristavat hänen kapeita kasvojaan.

 

Luonne

Kolli on yllättävän positiivinen ja ärsyttävä. Tämä useimmiten hymyilee ja vitsailee. Hän haluaisi miellyttää isäänsä ja joskus periä Akatsukin johtajan paikan. Tuo ei välitä vaikka ei saisi sitä. Obito osaa olla vakavamielinenkin. Hänen ongelmansa on vain ettei hän pysty ajattelemaan täysin järkevästi tiukoissa tilanteissa. Kolli yrittää olla paras vaikkakin on pienen kokonsa takia joskus tiellä ja kömpelö. Siltikin hän ei halua jättää ketään pulaan oli tilanne mikä tahansa. Siksi kolli on sinnikäs ja tahtoo tehdä parhaansa. Obito ei näytä pelkoaan tai ainakin yrittää peittää sen pahoissa tilanteissa ja toimia minkä parhaaksi näkee. Mikään erityisen viisas kuitenkaan kolli ei ole. Siksi tuo on joskus äkkipikainen ja typerä.

 

Menneisyys

Syntyi Akatsukin johtajalle Madaralle ja tuon kumppanille Yurille. Yuri toi Obiton sisaruksineen muiden akatsukilaisten luo.

 

Muuta

  • Kollilla on sisaruspuolia. Heidän nimensä ovat Jackqueline, Nikhil, Hitoshi, Yumi ja Yasu.
     
  • Obitoa voisi kutsua "etätaistelijaksi" sillä hän voi hyökätä ja sivaltaa vastustajaansa jäämättä kiinni. Kuitenkin kolli voi saada vakavat vammat jos jää kiinni. Nopeus on siis toinen tuon vahvuuksista. Hänellä on myös hyvä hajuaisti.

 

Copyright

SilverKitten

©2019 Obito | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com