Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

JACQUELINE

kuva

Ikä 1½ vuotta
Sukupuoli Naaras
Sisarukset Nikhil ♂ ?, Hitoshi ♂, Yumi ♀, Yasu ♂
Vanhemmat Yuri ♀, Mick ♂ †
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Soundtrack Three Days Grace - Get Out Alive

 

Ulkonäkö

Jacquelinen rakenne on siro, mutta suurikokoinen. Hänellä ei ole pienen lihasmassan lisäksi mitään ylimääräistä rasvaa tai massaa kehossaan. Hän on todella tarkka siitä, kuinka paljon syö mitäkin ja pitää suolistonsa puhtaana ruohon avulla. Naaraan lihakset eivät ole näkyvät, mutta niitä hänellä kyllä on ihan hyvä määrä, vaikka voisi olla lisääkin. Kaikista eniten lihaksia hän omaa selässään ja takajaloissa. Raajat Jacquelinella ovat pitkät ja hyvin kapeat. Muutenkin ulkomuodoltaan hän on naarasmainen ja hyvinkin kaunis ilmestys. Kauneuden ei kuitenkaan kannata antaa hämätä, koska se saattaa koitua kohtaloksi. Turkki on lyhyttä ja pehmeää, mutta kaulassa, niskassa ja korvien tyvessä se on tiheämpää. Vaikka turkki on lyhyttä, niin se säilyttää lämmön hyvin, eivätkä tuulenpuuskat yleensä saa häntä vilustumaan. Jos lehtikato on kylmä, niin turkista ei ole sille vastusta. Viileän vedenkin kanssa on sama ongelma. Väriltään turkki on tumma hiilenharmaa, mutta kaikkialla kehossa menee valkeita juovia sikinsokin. Naamassa ainoastaan poskissa ja korvissa on juovia. Hänellä on myös yhteensä neljä mustaa viirua naamassa. Molempien silmien alla pystysuorassa kahdet ja ne ylettyvät silmästä melkein kaulaan asti. Naaraan jokaisen käpälän varpaat ovat myös valkoiset, samoin pyöreähkö hännänpää. Häntä ei ole tavallista pidempi tai paksumpi. Korvat ovat tavallisen kokoiset ja päistä terävät. Korvien päät taittuvat vähän taaksepäin. Vasemmassa korvassa on ympyränmuotoinen lovi, minkä hän sai pentuna leikkitappelussa. Lovi ei ole keskellä korvaa, vaan aikalailla reunassa. Naaraan vasemmanpuoleinen silmä on aikalailla kirkkaanvihreä ja oikea taas hopeinen. Kynnet hänellä ovat myös hopeiset ja sirppimäiset. Ne ovat terävät, kuten kulmahampaatkin, eivätkä tylsy helpolla. Kuono, viikset ja polkuanturat ovat väriltään todella tummanharmaat, melkein mustat. Jacquelinen nenä/kuono on leveä, mutta silti pieni. Viikset ohuet, pitkät ja taittuvat päistä alaspäin.

 

Luonne

Naaras on viekas ja hyvä näyttelijä. Hän viekottelee yleensä kolleja ja esittää noille ystävää tai rakastunutta, kunnes näyttää oikean luontensa ja käy tuohon kynsin ja hampain kiinni. Hän ei myöskään tapa ketä tahansa vaan pättää sen maukkaimman näköisen. Kyllä. Jacqueline on kannibaali. Hän on muuten tarkka, mitä syö, muttei voi vastustaa kissan lihaa. Hän syö vain noin kerran viikossa kissanlihaa tai harvemmin. Riippuu vähän. Naaras ei sääli edes pentuja ja pitää noita jopa maukkaampina kuin aikuisia kissoja. Pentujen liha on nimittäin pehmeämpää. Kaikenlisäksi Jacqueline on hyvä näyttelijä ja hän usein näyttelee uhreilleen herkkää ja kilttiä, mikä tepsii noihin hyvin. Oikeasti hän ei ole hauras tai mitään sen kaltaista. Naaras on sisäänpäin suuntautuva ja rauhallinen persoona, joka ei puhu paljoa. Tuttujen keskuudessa käyttäytyy aina lämpimästi ja hymyilee usein, mutta vieraille on kylmäkiskoinen. Häneen ei myöskään aina kannata luottaa, koska koskaan ei tiedä näytteleekö hän vai ei. Hän on siis oiva valehtelemaan ja voi levitellä salaisuuksia, jos haluaa. Jacquelineen on vaikeaa saada oikeaa ystävyyssuhdetta, koska häneen ei luoteta. Jos hän on tosissaan jonkin asian suhteen, niin kukaan ei tiedä uskoisiko vai ei. Hän on myös usein sarkastinen tyyppi. Jos rakastuu johonkuhun, niin ei vaivaudu yrittämään iskeä tuota. Tuskin kolli hänen tunteitaan uskoisi. Hän ei usein haasta riitaa ja hänen rauhallisen luonteensa takia ei suutu mistään. Jos sattuu suuttumaan, mikä siis on todella harvinaista, niin pahimmillaan tuo kissa joutuu hänen ateriakseen. Välttelee riitoja, eikä usein ota osaa toisten väittelyihin. Se ei ole hänen juttunsa. Jos joku väittää hänen olevan väärässä jonkin asian suhteen, niin naaras vain myöntyy siihen sen sijaan, että rupeaisi vänkkäämään vastaan, vaikka oikeasti hän olisi oikeassa. Hän vain tuhahtaisi mielessään, että se on toisen vika, kun meni uskomaan väärään. Jacqualine pitää haasteista, eikä suostu häviämään helpolla.

 

Menneisyys

Jacqueline syntyi viherlehden aikaan kulkukissalle, Mickille, ja Akatsukin varajohtajalle, Yurille. Yuri oli lähtenyt kauaksi Järvireviireiltä tehtävälle tavallaan karkuun Akatsukia, koska oli tiinenä, eikä Akatsukin johtaja välttämättä olisi katsonut sitä hyvällä varsinkaan siksi, koska pentujen isä oli Mick. Hän syntyi vähänaikaa sen jälkeen, kun klaanien reviirit tuhoutuivat tulipalossa suurimmaksi osaksi. Hänelle syntyi myös neljä muuta sisarusta.

 

Muuta

  • Mickin ja Akatsukin varajohtajan, Yurin, keskimmäinen pentu. Nikhil ja Hitoshi ovat hänen isoveljensä, ja Yasu/Shiro ja Yumi taas ovat Jackin pikkusiskoja. Akatsukin johtajan, Madaran ja Yurin pentujen (Jeff, Araki, Rei, Godi, Hitomi, Obito) siskopuoli.
     
  • Jacqueline on kannibaali ja kiintyi kissanlihaan kokeilun kautta.
     
  • Jacquelinen lempinimi on Jack.
     
  • Hän on hyvä viekottelemaan kolleja puolelleen hyvillä esiintymistaidoillaan ja hän on hyvä tekemään yllätyshyökkäyksiä. Jacqueline on myös nopea juoksemaan pitkien jalkojensa ja kevyen kehonsa ansiosta.

 

Copyright

Aquarius

©2019 Jacqueline | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com