Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

HITOSHI

kuva

Ikä 1½ vuotta
Sukupuoli Kolli
Sisarukset Nikhil ♂ ?, Jacqueline ♀, Yumi ♀, Yasu/Shiro ♂
Vanhemmat Yuri ♀, Mick ♂ †
Kumppani Ei ole
Pennut Ei ole
Soundtrack Ei ole

 

Ulkonäkö

Hitoshi on ruumiinrakenteeltaan isokokoinen, mutta siro ja sulavalinjainen. Tuolla on pitkät, lihaksikkaat jalat. Lihakset eivät kuitenkaan näy kollin turkin alta. Hänen turkkinsa on lyhyttä, mutta tiivistä ja tuuheaa. Hitoshin turkki on karheaa ja se sojottaa joka suuntaan, vaikka hän yrittäisi sukia sen tasaiseksi. Kissan hännässä ja niskassa on pidempää karvaa kuin muualla tuon kehossa. Kollin turkki on ensimmäkseen vaaleanharmaata, mutta tuon kasvoissa, rinnassa ja selässä on sysimustia juovia. Kasvoissa juovia on silmien vieressä ja kuonon ympärillä. Rinnassa ja selässä juovat ovat hiilenharmaita ja ne menevät sikinsokin. Kissan selässä menee vitivalkoinen siima. Se alkaa korvien välistä ja ulottuu hännäntyveen asti. Kollin häntä on tavallista pidempi, joten tuolla on hyvä tasapaino. Hitoshin silmät ovat ovaalin muotoiset. Hänen oikea silmänsä on hopeanharmaa ja vasen silmä on sininen, mutta pupillin ympärillä se on melkeinpä 'läpinäkyvän' sininen. Tuon kuono on väriltään musta. Samoin pehmeähköt polkuanturat. Kollin korvat ovat tavallista pienemmät ja vasen korva on kuuroutunut. Hänellä ei itseasiassa ole vasenta korvaa. Hitoshin viikset ovat pitkät ja puhtaanvalkoiset. Tuolla on vahvat leuat ja pitkät sekä terävät hampaat. Hänen käpälänsä ovat sopivankokoiset, mutta kynnet ovat tavallista pidemmät ja terävämmät. Kolli voi vahingoittaa muita vahingossa sirppimäisillä kynsillään, jos hän ei ole varovainen. Kynnet ovat hopeanväriset.

 

Luonne

Hitoshi näyttää vaarattomalta ja viattomalta, muttei ole sitä. Hän on hiljainen ja kylmäkiskoinen. Heittäytyy usein hankalaksi. Perheensä seurassa hän on vaitonainen ja tarkkailee muiden puuhia sivusilmällä, koska pitää sisaruksiensa puuhia lapsellisina. Hitoshilla on outo pakkomielle satuttaa ja tappaa toisia. Kun pakkomielle iskee kolliin, niin tuon silmiin tulee pelottava hullunkiilto ja Hitoshin kasvoille ilmestyy hullu virne. Pakkomielle kestää yleensä pitkään ellei joku tule rauhoittelemaan häntä. Kolli yrittää aina itsekkin rauhoittua, muttei pysty siihen. Hän on kylmäverinen tappaja. Hitoshi kätkeytyy usein kovan ulkokuorensa taakse hautomaan huoliaan. Hän suuttuu pienistä asioista ja suuttuessaan pakkomielle iskee täysillä. Ei siis kannata ärsyttää tätä kissaa. Hitoshi valehtelee usein. Siitä on tullut tapa, jolla voi päästä pälkähästä. Kolli valehtelee jopa omalle perheelleen tilaisuuden tullessa. Tuo on voimakas ja nopea, mutta ei pidä korkeista paikoista eikä vedestä. Hitoshi ei pelkää kuolemaa eikä kipua. Hän osaa valehdella sujuvasti ja saa usein muut uskomaan, että joku muu on tehnyt sen minkä hän on oikeasti tehnyt. Kolli yrittää olla näyttämättä muille, tunteitaan. Ja sen hän osaa. Hitoshi ei hymyile juuri koskaan. Vain harvoin voi nähdä tuon hymyilevän. Siis, kun hän on normaali eikä kauhea psykopaatti.

 

Menneisyys

Hitoshi syntyi viiden pennun pentueeseen Mickille ja Akatsukin varajohtajalle Yurille.

 

Muuta

  • Hitoshilla on pakkomielle satuttaa ja tappaa muita. Jopa omia perheenjäseniään. Hän ei pysty hallitsemaan itseään pakkomielteen iskiessä vaan on täysi psykopaatti.
     
  • Kolli on voimakas taistelija ja nopea juoksija. Hän osaa valehdella sujuvasti muille kissoille.

 

Copyright

Muffinssikisu

©2019 Hitoshi | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com