Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

 

Tänne siis kaikki tilatut arvostelut, kommentit ja uudistusehdotukset jne. Vieraskirjaan voi myös ilmoittaa klaanien uudet soturit ja oppilaat ja oppilaiden mestarit sekä kuolleet hahmot (+ niiden kuolinsyyt), koska emme välttämättä ehdi aina olla niin paljoa paikalla, että ehtisimme lukea kaikki ropetukset. :)

Voit myös lähettää meille sähköpostia:
wcrpgfinland@gmail.com

 Mainokset kuuluvat mainosviekkuun! Kaikki mainoksien tapaiset poistetaan, jos ne ovat jossakin muualla kuin mainosviekussa!


Pulinat
Mainokset

 

Vieraskirjat  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Unihalvaus
Kotisivut: http://verivalarpg.suntuubi.com/

24.02.2017 17:00
Verivala on mennyt tauolle. Ilmoitamme, kun tauko päättyy. Hyvää kevään jatkoa teille!

Nimi: Sibe

17.02.2017 20:40
Heippa!

Ajattelin tulla ilmoittelemaan uudesta tauostani, jälleen kerran syynä ylioppilaskirjoitukset. Tauko alkaisi maanantaina 20.2. ja loppuisi maanantaina 27.3. vikan yo-kokeen myötä. Tosi pitkähän tuo tauko on, mutta eipä sille voi mitään, koen hyötyväni enemmän siitä, että kaikki ropet on jäissä. Keskeneräinen peli mulla on Salaisuustassulla, mutta eipä sitä olla edes taidetti kaivata pitkiin aikoihin. Tuskin siis nytkään :-D Saatan käydä tauollakin chatissa vaikka kääntymässä, mutta se jää nähtäväksi. Kiitos! :3

-Sibe

Vastaus:

On täysin ymmärrettävää, että haluat pitää taukoa YO-kirjoitusten ajan. Tuskinpa kuukauden mittaisesta tauosta mitään ongelmia tulee ropessa, jos hahmosi eivät juuri nyt ole mukana missään tärkeässä asiassa, jota muut haluaisivat viedä nopeasti eteenpäin. Pistän lomamerkinnän nimesi kohdalle Ropettajat-osioon. :)

~Silli

Nimi: Killer

15.02.2017 18:47
*päätimpä

Nimi: Anna Babuk (killer)

15.02.2017 18:46
Ay! Eksyin tänne taas katsomaan, mikä meno :D miten täällä yleisesti ottaen menee? Olis kiva liittyä takas mut on liikaa menoja ja ongelmia yms :/ oon kattonu (öö fellmuthin vai mikä sä nyt olitkaan nykyään) kuvia ja piirrustuksia deviantartissa ja ne on ihan upeita :o päätpä piipahtaa täällä ja kysyä kuulumisia:)

Vastaus:

Hei pitkästä aikaa, Killer! On oikeasti ihmeellistä, miten näin monet vanhat pelaajat palaavat tänne kommentoimaan näin samoihin aikoihin. ^^
Yleisesti ottaen menee hyvin. Rope on ollut aika pitkään melko epäaktiivinen, mutta nyt aktiivisuutta taas näkyy, vaikka joillakin meistä on kiireitä koulun kanssa YO-kirjoitusten tai muiden asioiden vuoksi. Uusia pelaajiakin on nyt tullut mukaan, mikä on tietysti hyvä asia. :D
Juu, nimimerkkini on DeviantArtissa Fellmuth, vaikka täällä olenkin eri nimellä (taisin olla vielä Kuutamotähti silloin, kun olit täällä). Tosi kiva kuulla, että tykkäät piirroksistani. ;3
Jos joskus haluat liittyä takaisin tänne, niin tervetuloa vain! Se olisi upeaa. Toivottavasti kiireet ja muut asiat antavat jossakin välissä periksi niin, että se olisi mahdollista.

~Silagul

Nimi: Butterfly

12.02.2017 22:48
http://edema-ruh.deviantart.com/art/Riddler-Riddler-ask-me-why-662963829
n
Tuossa olisi kuva Riddlerille, jos ehditte jossain vaiheessa lisätä :) kiitos

Vastaus:

Juup, voisin lisätä sen nyt. :)

~Silli

Nimi: Skywalker

09.02.2017 23:27
Hei, Xar!

Kyllä on mahdollista. Moista esiintyy kirjoissakin, joten miksipä ei täälläkin. Tervetuloa mukaan, jos päätät liittyä! x)

Yksityinen viesti

08.02.2017 22:26

Nimi: Xar

04.02.2017 18:41
Hei!
Laitoin yksityisviestiä koskien mahdollista tulevaa hahmoani. Aattelin laittaa vielä tänne että huomaatte sen! :)

Vastaus:

Hei!
Emme löytäneet viestiäsi chatista, pulinaviekusta taikka sähköpostista. Minne lähetit sen?

~Silagul

Nimi: Skywalker

02.02.2017 23:12
Pahoittelut vastausten uupumisesta, vastailemme teille kaikille huomenissa! xD lel

Nimi: Unihalvaus
Kotisivut: http://verivalarpg.suntuubi.com/

02.02.2017 21:11
Linkinvaihto? Vastaus sivuilleni, kiitos :)

Nimi: Snow

29.01.2017 19:32
Kävin nyt viimein tekemässä sen hahmon itselleni :D Toivon todella että se hyväksytään ja että pääsisin jo ropettamaan sillä :3 En ole aivan varma hyväksytäänkö sen tapa miten kirjoitin hahmoni menneisyyden, sillä sitä olisi ollut todella hankala kuvata kokonaisin lausein :/

Vastaus:

Valitettavasti hahmosi ulkonäkö ja luonne ovat liian lyhyet. Niiden kuuluisi olla vähintän kymmenen virkkeen mittaiset. Menneisyys olisi myös hyvä kertoa kokonaisilla lauseilla, vaikka se olisikin sillä tavalla monimutkaisempaa.

~Silagul

Nimi: Kataja

29.01.2017 12:13
On kiva nähdä, että tää peli on vieläkin pystyssä! :3 Taisin itse pelata täällä joskus 2013 / 2014 vuonna nimellä CuteKit tai jotain sinnepäin :"D oivoi. Olen jo pitkään halunnut tehdä comebackin tänne peliin, mutta aina se on jäänyt tekemättä. Ehkä minä tässä lähiaikoina saisin motivaation kohdalleen ja liittyisin jälleen, pitää katsoa. Hyvät jatkot tänne kuitenkin, toivottavasti tämä paikka pysyy pystyssä vielä monta vuotta! :)

Vastaus:

Wow! Monet vanhat pelaajat ovat nyt viime aikoina tulleet käymään täällä, mikä on todella hienoa. Olisi mukavaa, jos joskus liittyisit takaisin. Vaikka tämä peli etenee nykyään hitaammin kuin ennen, en silti usko, että tätä ollaan lopettamassa vielä pitkään aikaan. ^^

~Silagul

Nimi: Kazehaya
Kotisivut: http://cloverpath.suntuubi.com/

27.01.2017 20:06
Kävisikö linkinvaihto CP:n & sivujenne kesken? Tämä olisi mahtavaa. Jos linkinvaihto käy, ilmoittakaa jos sivunne menevät tauolle tai lopettavat toimintansa. (jos linkinvaihto käy, huomatkaa, että sivuinfosta löytyy bannerimme.)

Olin täällä joskus itsekin pelaajana, taisin käyttää tuolloin nimeä nero03 (siitä on jo aikaa.) Tämä taisi olla ensimmäinen ropeni, jonne liityin. Kiitos teille siitä, että innostitte minua jatkamaan tätä samaa tietä. Taisin olla täällä liittyneenä vuonna 2014? (tai 2015??) en muista :D Ihanaa nähdä, että vielä voimassa on!

Vastaus:

On todella mukavaa, että vanhat pelaajat muistavat vielä sivumme. Muistan tosiaan, kun olit täällä liittyneenä. Hienoa, että olet jatkanut roolipelaamista vielä WCRPG:n jälkeenkin. ^^
Vastasin linkinvaihdosta sivuillesi.

~Silagul

Nimi: miyoo
Kotisivut: http://exact.suntuubi.com/

17.01.2017 13:34
Ai että sitä fiilistä, kun palaa käymään jollain sivulla ihan mielenkiinnosta, jolla ei ole käynyt vuosiin. Nostalgiafiiliksethän siitä tuli heti. Aiemmin olin täällä pelasajana, taisin käyttää nimimerkkiä Redi tai jotain vastaavaa, ehkä? Lähdin kuitenkin ropesta, mutta siis ihan mahtavaa että rope on edelleen käynnissä! Harva sivu kestää millään näin pitkää, mutta hienoa että nää on sellaset sivut!
Asiasta kukkaruukkuun, haluisin kysyä että otatteko muita kuin soturikissasivuja linkinvaihtoon? Jos joo, niin heittäkää viestillä, mutta ymmärrän kyllä, jos vain soturikissaropet on tähän sopivia : D

Mut hei, onnea ja menestystä vieläkin, toivotaan että WCRPG jatkaa vahvana menoaan kauan! :)

Vastaus:

Hyrrr, hei vain!

On mukavaa saada aina vanhoja tuttuja, niin pelaajia kuin muitakin nettikavereita piipahtamaan sivulla. Et sattumoisin käyttänyt nimimerkkiä Redstar ja pelannut Jokiklaanin päällikkö Huurretähdellä, hmh? Anyways, tervetuloa vain vierailulle, lol. xD Minustakin on hienoa, että sivu on päässyt tänne saakka ja on edelleen pystyssä. On totta kai hiljaisempiakin kausia (montakin!), mutta tarmolla siitäkin selvitään. Se on joko rakkaus omaa roolipeliä kohtaan, vaikka uskallankin kallistua myös sen puolelle, että todella pidän täällä käyvistä ihmisistä, hihi. Jotkut ovat olleet mukana lähes alusta saakka, toisin sanoen vuodesta 2010! Se on hienoa huomata, todellakin, ja toivon heidän pysyvän mukana vielä pitkään!

Tuosta linkinvaihtoasiasta vastailen sinun sivuillesi, josta varmaan pääset onkimaan sen paremmin. Mutta kiitos ja kumarrus!

.: Skywalker

Nimi: Aquarius

31.12.2016 18:47
Hei päivittäisin Tuiketassun kuvan, jos käy? :3 Nykyinen ulkonäön kuvaus ei täysin käy tähän kuvaan, mutta päivitän sen sitten joskus myöhemmin.

http://www.nbl.fi/~nbl1428/IMG_0111jesse.jpg

Vastaus:

Juu, sopiihan se. ^^
Pakko sanoa, että tuo on kyllä kaunis kuva.

~Silli

Nimi: Snow

18.12.2016 20:26
Moi! Oon jo varmaan puol vuotta aikonu liittyy tähän roolipeliin ja oon jo parikertaa alottanu lomakkeen teon, mutta oon aina tehny sen suoraan tänne. Niinpä se on vaa randomisti poistunu mun puhelimelta ihanan monta kertaa 83 Nyt oon kuitenki tajunnu sen että se kannattaa tehä jonnekkin puhelimen muistioon tai semmoseen koska muuten käy tolleen. Niin siis pian lähetän sen hahmon tänne ja toivon kovasti että se hyväksytään ^^ Sori jos tästä ei saa selvää, mua väsyttää sairaasti. Sitten vielä kysyn sitä että onko huono juttu ku oon vasta 14 ja olisin tulossa tänne? Miten raaka tää on? En kylläkää oo todellakaan herkkä väkivallalle ku gingaaki luen ja silleen, mutta kiinnostaa joka tapauksessa ^^

Vastaus:

Hei vain, Snow!

Olenkin nähnyt sinut nyt pari kertaa tuossa chatin puolella ja jos olet vieläpä liittymässä, niin tervetuloa vain mukaan! Odottelenkin sitten innolla hahmoasi tässä (kuten varmaan Sillikin). x)

Ja ei ole huono asia, ei ollenkaan! Emme kiellä ikärajalla keneltäkään liittymistä, sillä jos he itse kokevat kestävänsä moisen rajoitukset sisältämät asiat, he päättävät itse liittymisestään. Ikäraja on suuntaa antava, lähinnä suositus, joka ei kuitenkaan rajaa ketään pois. Ehkä siinä vaiheessa kyseenalaistaisin hieman, jos alle kymmenvuotias olisi tulossa mukaan (tai siinä rajoilla kiikkuva), koska pelissä todellakin on ajoittain paljon väkivaltaa sekä muunlaista materiaalia (jokainen kirjoittaa tavallaan joko tarkemmin tai sitten vain vihjailuin, hope you understand).

Ja mitä raakuuteen tulee, noh... Pelissä on ajoittain paljon taisteluita, mutta kovinkana usein ei nähdä varsinaista suolistamista sun muuta vähän turhaa roskaa. Lähinnä suurempaa verenvuodatusta, joihin kissojen voimat riittävät. Battōgalla ei olla katkomassa kenenkään kauloja.

.: Skywalker

Nimi: Feli

20.11.2016 01:31
Hei!
Pakko jättää tännekin nyt kommenttia kun jostain syystä vietin täälläkin sen tunnin keskellä yötä, vaikka ei olekaan näillä näkymin aikaa vielä liittyä. Ihanat sivut ja roolien laatu on jotain niin mahtavaa ♥ Luin tuossa muutaman viimeisimmän roolin Sacran, Natashan ja Kedrovin välillä, ja etenkin Sacran kylmä ja armoton olemus ja yksityiskohdat hänen suorasta ryhdistään ja manipulatiivisestä (?) luonteestaan oli upeaa luettavaa. Toivottavasti löydän tulevaisuudessa aikaa liittyä, koska tämän vaikuttaa aivan upealta roolipeliltä!

Vastaus:

Ai, kamalaa suorastaan! Töitä vain riittää, eikä Silagulilla oikeastaan ole minkäänlaista vastaamista tähän... joten voin vain pahoitella olevani pahemman kerran myöhässä tämän sönkötykseni kanssa.

Ensinnäkin tahdon kiittää antamistasi kehuista, ja on todella mukavaa, että peli vaikuttaa mielestäsi kiinnostavalta. Lähinnä ensimmäisenä hämmästyin, että joku on vieraillut täällä ja seurannut hieman paremmin ropen toimintaa... ja vielä jättänyt kommenttiakin! Se on hienoa, sillä kovinkaan moni vierailija ei kyseistä tee. Onneksi olit rohkea ja heitit meitä kommentilla!

Sitten toiseen asiaan; taas ehkä kiittelemään, mutta on myös hienoa kuulla, että onnistuin kirjoittamaan elävää tekstiä hahmollani. Vanhus ei varsinaisesti ole manipulatiivinen, mutta saattaa silloin tällöin omata moisia piirteitä itsessään. Tilanteen sattuessa - varsinkin silloin, kun se on tukala. Kuten monessa muussakin tapauksessa, hahmoni on jollakin tapaa heijastuma itsestäni, ja nautin sillä pelaamisesta. On siis hyvä kuulla innostuneensa!

.: Skywalker

Nimi: Shadow

10.10.2016 23:11
Tein uuden hahmon! Ps: En laittanut salasanaa koska luin että vanhojen pelaajien ei pitäisi + en ota kännykällä sitä riskiä että kun etsisin salasanaa se joutuisi päivitämään välilehden jossa on hakemukseni. Jos näin käy tiedot pyyhkiytyy pois ja sitten ärsyttää

Vastaus:

Joo, kiitos ilmoituksesta. Hämmentävää tosin, että en saa enää sähköposti-ilmoituksia kännykkään tästä. Pitänee korjata asia, sillä koko gmail on tainnut jäätyä aloilleen (ainakin minulla). O.o

.: Skywalker

Nimi: Kaius

11.09.2016 13:20
Voi eiii, nyt tuli sellainen nostalgia että huhhuh! Tosiaan en ole aivan sataprosenttisen varma, muistatteko yhä HippiFun-nimimerkin alla täällä pörränneen pelaajan? No kuitenkin, tein paluun uudella nimellä. Toivon todella pääseväni takaisin mukaan kuvioihin ;D

Vastaus:

Omglol, se olet sinä! Et uskokaan varmaan, että muutamia päivä takaperin katselin noita vanhoja rooleja taas... Ja älä luulekaan, että kukaan pelaajista unohtuisi, sillä niitä hyviä hetkiä ei koskaan voi unohtaa mahtavien pelaajien kanssa!

ps. sivu oli tosiaan nyt pienellä tauolla, joten toivottavasti olet vielä halukas tulemaan takaisin mukaan!

.: Skywalker

Nimi: Sibe

08.09.2016 21:39
moikka!
käyn nyt vaan ilmoittamassa, että tosiaankin otan tauon 9.9.-20.9. ! syynä on siis ylioppilaskirjoitukset - tuo saattaa toki hieman venyäkin, mutta viimeistään oon lokakuun alussa takaisin ropen parissa! :)

Vastaus:

Hiiiii, joo. xD Tämän kanssa ei ole enää ongelmaa.

.: Skywalker

©2017 Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com