Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

 

Tänne siis kaikki tilatut arvostelut, kommentit ja uudistusehdotukset jne. Vieraskirjaan voi myös ilmoittaa klaanien uudet soturit ja oppilaat ja oppilaiden mestarit sekä kuolleet hahmot (+ niiden kuolinsyyt), koska emme välttämättä ehdi aina olla niin paljoa paikalla, että ehtisimme lukea kaikki ropetukset. :)

Voit myös lähettää meille sähköpostia:
wcrpgfinland@gmail.com

 Mainokset kuuluvat mainosviekkuun! Kaikki mainoksien tapaiset poistetaan, jos ne ovat jossakin muualla kuin mainosviekussa!


Pulinat
Mainokset

 

Vieraskirjat  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Ace

22.03.2017 06:18
Okei! No lähden vähän myöhemmin taas hakemusta väsäämään, joten jos ette saa sitä tänään tai huomenna, let me know? xD Gah kun tuli viimeiseen kirjoitettua niin paljon, harmi tehdä taas uusiksi.. mutta ei voi mitään. :p

Vastaus:

Yh, olen kyllä pahoillani puolestasi. Toivottavasti hakemus tulee tällä kertaa perille! x)

.: Skywalker

Nimi: Ace

21.03.2017 17:59
Heii! Anteeksi kysymysten spämmi, mutta saitteko uuden hakemuksen, jonka lähetin? En ole kuullut siihen vastausta, ja nyt on jo melkein kuukausi kulunut.... :o

Vastaus:

Hei!

Aina saa kysyä ja etenkin tällaisista asioista. Ilmeisesti on tapahtunut kommunikaation puutetta puolin ja toisin, sillä uusi hakemus ei ole tullut perille, joten sitä ei olla myöskään voitu huomioida. Aloinkin vähän miettiä, että oletko tulossa sen korjailemaan. Meille kannattaa huikata aina viekussa tai chatin puolella, jos on vielä elossa, sillä joskus voi käydä niinkin, että oletamme pelaajien vain unohtaneen ja kadonneen omille teilleen -> hyväksymme hakemuksen yleensä pelaajan läsnäollessa, jotta voimme sanoa siitä mahdollista korjattavaa. :)

.: Skywalker

Nimi: Foxi

12.03.2017 13:55
Hei taas, pitkästä aikaa!

Mukavaa nähdä sivut edelleen pystyssä! En tiedä, muistaako moni minua, mutta aloitin täällä pelaamisen vuosia sitten nimimerkillä, jota en edes muista. Taisin pelin aikana kuitenkin käyttää nimimerkkejä Aminja ja Foxi x)

Olen aina välillä käynyt vilkaisemassa, miten sivuilla menee. Voin vain nostaa hattua, sillä tämä peli todellakin on edelleen pystyssä. Huippua!

Ajattelin nyt pikaisen pistäytymisen aikana lähettää terveisiä niin ylläpidolle kuin vanhoille pelikavereille :) Menestystä jatkoon ja toivottavasti vielä pelaillaan yhdessä!<3

Vastaus:

Heijeelolmoi

Minustakin, vanha ystäväni, minustakin! xD Vaikka hiljaisempia hetkiä on, eikä rope kulje ihan samaa tahtia kuin ennen, niin tykkään edelleen kirjoitella tänne pidempään malliin ja viedä juonta eteenpäin. Sellaista kevyttä ajanvietettä, kun kiinnostusta löytyy, you know.

Muistan oikein hyvin. En ole ihan varma, mutta ensimmäisen nimimerkkisi muistaisin itse Aminjana, mutta en mene siitä takuuseen, jos itse olet toista mieltä. On kuitenkin vallan hienoa huomata, että olet palannut moikkaamaan meitä! Jos selailet vieraskirjaa hieman alemmas, niin huomaat muidenkin ystävien käyneen täällä moikkaamassa, hihi! Vanhojen pelaajien kansainvaellus tai jotain. xD

Kiva kun pistäydyit! *hali*

.: Skywalker

Nimi: Villapusakka
Kotisivut: http://kuolemanvarjot.suntuubi.com/

12.03.2017 00:13
Hei linkinvaihtaja!

Tulinpas tässä ilmoittelemaan, että Kuoleman varjoissa järjestetään tällä hetkellä suurta kartoitusta linkinvaihtolaisiemme kannalta. Linkkilistastamme on nimittäin roikkunut tätä nykyä muutamia sivustoja, joiden elossa olemisesta emme ole täysin varmoja. Siksi olisikin oikein mukavaa, jos viitsisitte käydä heittelemässä meille päin vastausta mikäli olette yhä kiinnostuneita linkinvaihtolaisuudesta! Ja miksei siinä samalla voisi kertoilla vähän kuulumisiakin, niitä on aina kiva lueskella c:

Tämä viesti lähetetään kaikille, vaikka kyseiset sivut olisivatkin selkeästi aktiivisia. Vain niille jotka ovat päätyneet linkkilistaamme viimeisen kahden viikon aikana, jätetään viesti lähettämättä.

Hyvää alkavaa kevättä!
Villapusakka | http://kuolemanvarjot.suntuubi.com/

Vastaus:

~>

.: Skywalker

Nimi: Unihalvaus
Kotisivut: http://verivalarpg.suntuubi.com/

06.03.2017 13:38
Verivala on palannut tauoltaan :)

Vastaus:

~>
aka kävin heittämässä teitäkin kirjeellä xD

.: Skywalker

Nimi: Ace

01.03.2017 19:54
Oho, en aiemmin huomannut noita pakollisia määriä :o sorry, menen laittamaan hakemuksen uudestaan, isompikokoisena :p

Nimi: Ace

28.02.2017 19:26
Okei, hakemus lähetetty! :D Onhan se ihan ok jos vaan 'tupsahdan' mukaan rooliin? :d
Ja anteeksi että se kuva on vähän pieni, en ole enne uploadannut mitään, joten en osannut 'korjata' sitä... >w<

Vastaus:

Juup, se on ihan tavallista, että uudet hahmot vain tupsahtavat jonnekin, koska jostakinhan sitä on aloitettava. ^^
Valitettavasti hahmosi ulkonäkö ja luonne on kuitenkin liian lyhyesti kuvattu. Niiden kummankin vähimmäismitta on kymmenen virkettä (alkaa isolla alkukirjaimella ja loppuu pisteeseen). Nyt ulkonäössä on kaksi ja luonteessa kuusi. Voin hyväksyä ja lisätä hahmon vain, jos lisäät sen ulkonäköön ja luonteeseen enemmän tietoa. :)
En ole koskaan käyttänyt Imguria, joten en oikein osaa auttaa hahmon kuvan koon kanssa. Se on kuitenkin sen verran suuri, että sen näkee minusta tarpeeksi hyvin tuonkin kokoisena.

~Silagul

Nimi: Ace

26.02.2017 17:29
Heippa! :3

Ajattelin lähettää liittymislomakkeen tähän ropeen, kun en taas pitkästä aikaa ole missään kirjoitellut, mutta täytyy yksi juttu kysyä: voiko hahmon nimi olla englanniksi?

Btw todella silmille miellyttävät sivut!! :D

Vastaus:

Hei! ^^
Jos hahmosi olisi klaanikissa, silloin sen nimi ei voisi olla englanninkielinen (esimerkiksi sen sijaan, että hahmosi olisi nimeltään Yellowleaf, sen pitäisi olla Keltalehti), mutta muussa tapauksessa se voi olla melkein mikä vain nimi.
Kiva kuulla, että sivut näyttävät miellyttäviltä. :)

~Silagul

Nimi: Unihalvaus
Kotisivut: http://verivalarpg.suntuubi.com/

24.02.2017 17:00
Verivala on mennyt tauolle. Ilmoitamme, kun tauko päättyy. Hyvää kevään jatkoa teille!

Vastaus:

Selvä. Kiitos tiedosta. :)

~Silagul

Nimi: Sibe

17.02.2017 20:40
Heippa!

Ajattelin tulla ilmoittelemaan uudesta tauostani, jälleen kerran syynä ylioppilaskirjoitukset. Tauko alkaisi maanantaina 20.2. ja loppuisi maanantaina 27.3. vikan yo-kokeen myötä. Tosi pitkähän tuo tauko on, mutta eipä sille voi mitään, koen hyötyväni enemmän siitä, että kaikki ropet on jäissä. Keskeneräinen peli mulla on Salaisuustassulla, mutta eipä sitä olla edes taidetti kaivata pitkiin aikoihin. Tuskin siis nytkään :-D Saatan käydä tauollakin chatissa vaikka kääntymässä, mutta se jää nähtäväksi. Kiitos! :3

-Sibe

Vastaus:

On täysin ymmärrettävää, että haluat pitää taukoa YO-kirjoitusten ajan. Tuskinpa kuukauden mittaisesta tauosta mitään ongelmia tulee ropessa, jos hahmosi eivät juuri nyt ole mukana missään tärkeässä asiassa, jota muut haluaisivat viedä nopeasti eteenpäin. Pistän lomamerkinnän nimesi kohdalle Ropettajat-osioon. :)

~Silli

Nimi: Killer

15.02.2017 18:47
*päätimpä

Nimi: Anna Babuk (killer)

15.02.2017 18:46
Ay! Eksyin tänne taas katsomaan, mikä meno :D miten täällä yleisesti ottaen menee? Olis kiva liittyä takas mut on liikaa menoja ja ongelmia yms :/ oon kattonu (öö fellmuthin vai mikä sä nyt olitkaan nykyään) kuvia ja piirrustuksia deviantartissa ja ne on ihan upeita :o päätpä piipahtaa täällä ja kysyä kuulumisia:)

Vastaus:

Hei pitkästä aikaa, Killer! On oikeasti ihmeellistä, miten näin monet vanhat pelaajat palaavat tänne kommentoimaan näin samoihin aikoihin. ^^
Yleisesti ottaen menee hyvin. Rope on ollut aika pitkään melko epäaktiivinen, mutta nyt aktiivisuutta taas näkyy, vaikka joillakin meistä on kiireitä koulun kanssa YO-kirjoitusten tai muiden asioiden vuoksi. Uusia pelaajiakin on nyt tullut mukaan, mikä on tietysti hyvä asia. :D
Juu, nimimerkkini on DeviantArtissa Fellmuth, vaikka täällä olenkin eri nimellä (taisin olla vielä Kuutamotähti silloin, kun olit täällä). Tosi kiva kuulla, että tykkäät piirroksistani. ;3
Jos joskus haluat liittyä takaisin tänne, niin tervetuloa vain! Se olisi upeaa. Toivottavasti kiireet ja muut asiat antavat jossakin välissä periksi niin, että se olisi mahdollista.

~Silagul

Nimi: Butterfly

12.02.2017 22:48
http://edema-ruh.deviantart.com/art/Riddler-Riddler-ask-me-why-662963829
n
Tuossa olisi kuva Riddlerille, jos ehditte jossain vaiheessa lisätä :) kiitos

Vastaus:

Juup, voisin lisätä sen nyt. :)

~Silli

Nimi: Skywalker

09.02.2017 23:27
Hei, Xar!

Kyllä on mahdollista. Moista esiintyy kirjoissakin, joten miksipä ei täälläkin. Tervetuloa mukaan, jos päätät liittyä! x)

Yksityinen viesti

08.02.2017 22:26

Nimi: Xar

04.02.2017 18:41
Hei!
Laitoin yksityisviestiä koskien mahdollista tulevaa hahmoani. Aattelin laittaa vielä tänne että huomaatte sen! :)

Vastaus:

Hei!
Emme löytäneet viestiäsi chatista, pulinaviekusta taikka sähköpostista. Minne lähetit sen?

~Silagul

Nimi: Skywalker

02.02.2017 23:12
Pahoittelut vastausten uupumisesta, vastailemme teille kaikille huomenissa! xD lel

Nimi: Unihalvaus
Kotisivut: http://verivalarpg.suntuubi.com/

02.02.2017 21:11
Linkinvaihto? Vastaus sivuilleni, kiitos :)

Nimi: Snow

29.01.2017 19:32
Kävin nyt viimein tekemässä sen hahmon itselleni :D Toivon todella että se hyväksytään ja että pääsisin jo ropettamaan sillä :3 En ole aivan varma hyväksytäänkö sen tapa miten kirjoitin hahmoni menneisyyden, sillä sitä olisi ollut todella hankala kuvata kokonaisin lausein :/

Vastaus:

Valitettavasti hahmosi ulkonäkö ja luonne ovat liian lyhyet. Niiden kuuluisi olla vähintän kymmenen virkkeen mittaiset. Menneisyys olisi myös hyvä kertoa kokonaisilla lauseilla, vaikka se olisikin sillä tavalla monimutkaisempaa.

~Silagul

Nimi: Kataja

29.01.2017 12:13
On kiva nähdä, että tää peli on vieläkin pystyssä! :3 Taisin itse pelata täällä joskus 2013 / 2014 vuonna nimellä CuteKit tai jotain sinnepäin :"D oivoi. Olen jo pitkään halunnut tehdä comebackin tänne peliin, mutta aina se on jäänyt tekemättä. Ehkä minä tässä lähiaikoina saisin motivaation kohdalleen ja liittyisin jälleen, pitää katsoa. Hyvät jatkot tänne kuitenkin, toivottavasti tämä paikka pysyy pystyssä vielä monta vuotta! :)

Vastaus:

Wow! Monet vanhat pelaajat ovat nyt viime aikoina tulleet käymään täällä, mikä on todella hienoa. Olisi mukavaa, jos joskus liittyisit takaisin. Vaikka tämä peli etenee nykyään hitaammin kuin ennen, en silti usko, että tätä ollaan lopettamassa vielä pitkään aikaan. ^^

~Silagul

©2017 Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com