Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Laittakaa hakemukset yksityisellä viestillä

 

Hahmolomakkeet  [ Kirjoita ]

Nimi: Srhwonea

06.11.2019 20:59
Nimi: Nameless

Ikä: Ei tietoa
Sukupuoli: Kolli ♂
Klaani: Erakko
Asema: -

Sisarukset: Ei tietoa
Vanhemmat: Ei tietoa
Kumppani: Ei ole
Pennut: Ei ole

Soundtrack:
Ulkonäkö:

Nameless on suuremmanpuoleinen kolli, jota arvokkuutta vähentää suuresti se, että hän on epäterveellisen risainen ja hoikka. Lihakset mitä häneltä löytyy ovat sulavia ja enemmän nopeuteen viittaavia, kuin oikeasti voiman käyttöön. Hänen keskipitkästä turkistaan puuttuu sieltä täältä tuppoja, sekä arvet raidottavat hänen kehoaan sieltä täältä. Suurimmat niistä löytyvät hänen suupielistään, jotka venyvät aina pitkälle poskille saakka. Arpia löytyy myös hänen vasemmasta lavastaan, alaselästään ja etutassujen nilkoista, sekä niitä on myös useita turkin alla, sillä Namelessilla on paha tapa raapia itseään. Hänen korvansa ovat aavistuksen normaalia suuremmat, joista vasen on repeytynyt keskeltä V:muodossa. Hampaat kollilla ovat kellastuneet ja torahampaat hänellä ovat hyvin pitkät. Kynnet kollilla ovat vaaleat ja terävät. Häntä on normaalipituinen. Tassut kollilla ovat sirommanpuoleiset.
Puolipitkä turkki on kiillotonta, sekaisin ja karheaa, vaikka onkin aika paksua. Pohjaväriltään se on puhtaanvalkoinen, mutta hänen oikean puolensa kasvot ovat tumman harmaat ja vasemman puolen kasvoilla silmän ympärillä on pikimusta maski. Silmät kollilla ovat limen vihreät. Viikset ovat harmahtavat ja pität, vaikka osa niistä on katkennut muita lyhyemmäksi.


Luonne:

Namelesstä ei voi missään tapauksessa sanoa ihan järkevimmäksi tapaukseksi. Hän ei ole kovinkaan viisas, eikä voimakas, mutta hän on todella löytänyt omatapaista iloa elämäänsä. Tarkoittaen, että oli asia tai tapahtuma hyvä tai huono, löytää Nameless aina jonkin syyn nauraa. Kollin nauru on enemmänkin sairaanloista hihitystä, kimeää ja kähisevää, joka saattaa helposti tuoda kylmiä väreitä toisen selkäpiihin. Ehkäpä häntä voisi kutsua rohkeaksi, sillä ei tunne todellista pelkoa melkeinpä missään tilanteessa ja todennäköisesti vaikka istuisi keskellä tulipaloa, olisi hän vain paikoillaan mitään erityisemmin tekemättä. Sama asia, jos joku sattuisi käymään hänen kimppuunsa, niin kolli tuskin olisi heti puolustamassa itseään, vaan ajattelisi kyseen olevan enemmänkin ehkä jostakin leikistä, jolloin saattaa sitten viimein toimia samoin tavoin kuin vastapuoli.
Ainut merkki siitä että Nameless on hermostunut tai jännittynyt on, jos hän alkaa raapimaan tai näykkimään itseään, mistä useat hänen haavansa ovatkin ilmestyneet. Kolli harvoin pysyy paikoillaan, vaan liikkuu jatkuvasti jollain tavoin. Hän on hyvin fyysinen olento, eikä tunne ollenkaan sellaista käsitettä kuin toiselle oman tilan antaminen. Nameless kulkee aivan omien tahtojensa varassa. Hän on hyvin unohtelevainen ja joskus ei tajua käyttää aistejaan missään tapauksessa. Hän saattaa hyvin unohtaa joskus tuntemansa henkilön tai paikan missän on käynyt, tai sitten voi hyvin unohtaa käyttää esim nenäänsä apuna metsästäessä. Jos hän tuntee olonsa yksinäiseksi tai tilan liian hiljaiseksi, voi hän alkaa höpöttelemään toisten puheen päälle tai vaikka puille jos niin tahtoo. Kolli toimii juuri omien tahtojensa mukaisesti. Hän on kuitenkin melko utelias, joten voi vaikka ihan tästä syystä lähestyä toisia kissoja tai tuntematonta rakennusta tai reviiriä.
Nameless tuntuu tarvitsevan aina jonkun ohjaamaan häntä jotenkin, kuin pentu vielä, vaikka ei pidäkään siitä että häntä käskytetään kovaäänisesti. Mutta häntä on erityisen helppo manipuloida ja kunhan hänen kanssaan käyttää ystävällistä äänensävyä, voisi hänet saada tekemään melkein mitä vaan. Nameless kiintyy tiettyihin tapaaminsa henkilöihin, joille pysyy jotenkin uskollisena, eli voisi hyvin seurailla näitä oikein tyytyväisenä.
Nameless on nähnyt vaikka minkälaista matkoillaan, joten hänellä on kyllä kokemusta erilaisita paikoista ja henkilöistä, mutta hän ei osaa käyttää näitä tietoja hyötynään tai yhdistää niitä asiasta toiseen. Nameless ei pelkää kipua, ei itse sen saamista tai toisille sen antamista. Hän ei myöskään kavahda taistelua tai rumaa jälkeä, jota verilöylyistä saattaisi jäädä jälkeen.

Menneisyys:

Ensimmäinen asia, jonka Nameless muistaa, on että heräsi roskasäiliöstä suuri hymy huulilleen tuoreena haavana kaiverettuna. Hän ei muistanut missä oli, ei ikäänsä tai edes nimeään, jos hänelle oli koskaan sellaista annettukkaan, ei edes tiennyt oliko hänellä perhettä tai ystäviä tai vihollisia. Kaivettuaan itsensä ulos roskiksesta ja kaksijalkojen pimeälle kujalle, huomasi Nameless että ei häntä edes oikeastaan häirinnyt nämä asiat ollenkaan. Hän varsin ymmällään ja uteliaana seikkaili ensin kaksijalkalassa, jonka jälkeen jatkoi matkaansa metsään ja sieltä muille maille.
Nameless ei koskaan ajatellut tarvitsevansa nimeä, joten hän sai tämän tiettelin, kun kerran esitteli itsensä nimettömänä uudelle harvinaiselle tuttavuudelle. Useimmissa tapauksissa vastaan tulevat joko kaartavat hänet kaukaa, peläten kaiketi sen mikä ikinä sai hänet käyttäytymään niin erikoisesti olisi tarttuvaa, tai sitten hyökkäsivät kimppuun heidän reviriilleen tunkeutumisesta. Mutta tässä harvinaisessa tapauksessa vieras kissa kutui häntä ”Narriksi”, mikä Namelessista kuulosti kivalta, mutta ei niin kivalta, että olisi ottanut sitä nimekseen.


Muuta:

- Hänen nimensä on enemmänkin titteli, tullen niinkin yksinkertaisesta syystä, että hän ei muista oikeaa nimeään, eikä ole kokenut tarvetta keksiä uutta. Tutut ovat ottaneet tavaksi kutsua häntä ”Narriksi”.

- Suhteellisen taitava taistelija, vaikka hänellä onkin tapana kääntää taistelu mielessään aina sairaaksi leikiksi. Ei tunne sellaista käsitystä kuin soluttautuminen, hiiviskely tai hiljaa oleminen.

- Arvelee olevansa jotain 2 tai 3-vuoden ikäinen

- Pan-seksuaalinen


Ääni: TESV: Skyrim Cicero Voice collection - https://youtu.be/zNLb07EngWg

Kuva:

https://www.deviantart.com/srhwoneah/art/Joker-819393811

Yksityinen viesti

03.11.2019 22:44

Nimi: Srhwonea

03.11.2019 17:59
Nimi: Pihkamarja

Ikä: 3½
Sukupuoli: Naaras ♀
Klaani: Varjoklaani
Asema: Soturi

Sisarukset: Tammilehto ♂, Apilahäntä ♀, Pöllösiipi ♀, Ruskasydän ♂,
Vanhemmat: Nokkosviiksi ♂, Jäkäläkynsi♀
Kumppani:
Pennut: 3 kuolleena syntynyttä pentua,

Soundtrack:Ulkonäkö:
Pihkamarja on hieman normaalia suurempi kissa, jonka tuuhea pitkä turkki saa hänet näyttämään vain suuremmalta. Hänellä on suhteellisen vahvat lihakset. Kauniin naaraan silmät ovat suuret ja melkeinpä suoraan pihlajan marjan väriset, oranssin punertavat. Korvat hänellä ovat suuret ja eteenpäin osoittavat. Naaraan nenä on punertava ja viikset valkeat ja pitkät. Hammaskalusto hänellä on valkea ja terävä. Naaraan tassut ovat raskaat ja kynnet vaaleat ja pitkät. Häntä hänellä on pitkä ja tuuhea.
Naaraan pitkä turkki on tuuhea aina kaualsta alaspäin ja tästä syystä se takkuuntuu helposti, vaikka pitääkin hänet lämpimänä. Hänen kuononsa ja kaulansa etuosa on puhtaan valkoinen, sekä tämän etutassujen varpaat. Hänen silmiään ympäröi vaaleat rajaukset, jota löytyy myös kasvoista pienistä kohdista muuallakin. Hänellä on tummia kuvioita kasvoissaan, joiden pohjaväri on rusehtava. Muuten naaras on turkiltaan mustan ja riistan ruskean väristä sekoitusta.

Luonne:
Pihkamarja on melko omatoiminen tapaus. Hän on hyvin tunteellinen, joten häneltä löytyy niin äkkipikaisuutta kuin tulista terääkin. Mutta hän osaa olla myös hyvin rakastava ja välittävä, joka ei kuitenkaan koskaan jää toisen saappaan alle avuttomana. Häneltä löytyy rohkeutta sekä itsepäisyyttä, eikä koe tarvitsevansa muita neuvomaan häntä miten elää elämäänsä. Mutta samaan aikaan, hän rakastaa että omaa tärkeitä ystäviä rinnallaan, joille voi uskoutua ja keiden kanssa viettää aikaa.
Pihkamarja on melko hyvää mestari ainesta, sillä hän viihtyy niin nuorten kuin kokeneempienkin sotureiden seurassa. Hän on uskollinen klaanilleen ja täysin varjoklaanilainen, jonka takia saattaa olla aluksi hieman vainoharhainen sellaisia kissoja kohtaan, jotka eivät ole klaaniin syntyneet. Hän on aika lailla toivoton romantikko, joten toivoo joskus omaa kumppania ja pentuja itselleen, mutta tahtoo menneisyyden kokemusten takia olla täysin varma suhteestaan, ennen kuin kykenisi edes ajattelemaan moista. Mutta se ei siltikään tarkoita, että hän olisi rakastumassa heti ensi silmäyksellä, vaikka hän osaa kyllä katsoa, kun tulee komea kissa vastaan.


Menneisyys:
Pihkamarja syntyi suureen pentueeseen emolleen Jäkäläkynnelle ja isälleen Nokkosviikselle. Hän oli pentueen toiseksi vanhin ja usein leikeissä aina johtohahmon paikalla, pomottamassa muita sisaruksiaan. Hän mielellään tunki nokkaansa muiden asioihin ja seikkaili niin soturien pesän luona kuin leirin suuaukollakin, vaikka sieltä hänet usein hoksattiinkin ja vietiin niskasta riiputtaen takaisin pentutarhaan.
Pihkamarjan tullessa oppilaaksi hän sai mestarikseen Mesikäpälän, aivan karhun näköisen köriläisen, joka opetti häntä taistelemaan oli vastustaja minkälainen vain. Pihkatassu oli reipas askareissaan ja saatuaan soturinimensä hän kantoi sitä ylpeänä. Oppilasajoillaan hän oli tutustunut kolliin nimeltä Nopsavirta. He ystävystyivät ja lähenivät, vaikka Pihkamarja ei silti osannut sanoa, oliko heidän välillään ollut rakkautta vai ei. Heidän yhteiselle matkalleen kuitenkin mahtui niin kulkukissojen hyökkäys klaaneja kohtaan. Monia menetettiin, mutta Pihkamarja taisteli silti mestarinsa rinnalla eturiveissä vihollista vastaan.
Aika kului ja niin kuitenkin kävi, että Pihkamarja päätyi raskaaksi Nopsavirran pennuille. Naaras oli aina toivonut omia pentuja, mutta ei kuitenkaan tiennyt, kuinka toimia asian kanssa, sillä hän ei ollut rakastunut täysin Nopsavirtaan, vaikka tästä välittikin.
Raskaus eteni, kun iski suuri tuho. Sen tuoman paniikin ja tuhon ja melskeen seassa Pihkamarja menetti pentunsa, stressin aloittaessa synnytyksen etuajassa, jolloin pennut syntyivät kuolleina. Sydänmurtuneena Pihkamarja laittoi välinsä poikki Nopsavirran kanssa, kestämättä ajatella mitä heillä olisi voinut olla, ja täytti mielensä klaanin auttamisella matkalla uusille maille.


Muuta:
- Taitava taistelija ja osaa maastoutua hyvin maastoon. Nokkela myös kiipeilemään ja osaa uimisen perustaidot, vaikka ei siitä niin välitäkään.

- Viiden pennun pentueesta toiseksi vanhin.


Lyhyt hahmokuvaus: Pitkäturkkinen riistanvärinen naaras, jolla on pihlajan marjan väriset silmät

Kuva: https://i2.pickpik.com/photos/609/460/921/cat-feline-animal-cat-eyes-previe w.jpg

Yksityinen viesti

27.04.2019 13:03

Yksityinen viesti

25.04.2019 23:34

Yksityinen viesti

13.04.2019 12:41

Yksityinen viesti

21.03.2019 18:13

Yksityinen viesti

18.03.2019 22:53

Yksityinen viesti

07.03.2019 17:56

©2019 Hahmolomakkeet | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com