Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

punainen = ylläpitäjä
vihreä = moderaattori
valkoinen = tavallinen käyttäjä

* * *

Uusi kartta - Reviiritietoa

Uusien, väliaikaisten reviirien kartta. Taivasklaani ei seurannut muita tälle reviirille, joten sille ei ole laitettu minkäänlaista asuinsijaa.

Järvikartta

Maailmankartta

* * *

Vuodenaika: Lehtikadon aika [vuodenaika ei vaihdu enää IRL:n mukaan]

Sää: Pakkanen puree läpi turkeista ja lunta sataa / vuorilla on lumimyrsky

Seuraava kokootuminen: Ei tiedossa

Seuraava parantajien kokoontuminen: Ei tiedossa

Ropen kellonaika: Noin 21:00

 

Roolipeli  1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Tulikaste (Tuuliklaani)

13.03.2018 01:07
Ruosteenpunainen naaras väräytti toista korvaansa Ikuisuusyön ja etenkin Hopeasiiven puhuessa. Se ei ollut koskaan oikeastaan ottanut kunnollista kontaktia nuoreen soturiin - vaikka joka tapauksessa tuon hieman pelokkaalta vaikuttava esiintyminen varapäällikön edessä jäi häiritsemään naarasta. Terävästi Ikuisuusyötä vilkaisten Tulikaste kieli katseellaan, että se tulisi puhumaan vielä mustaturkkisen sinisilmän kanssa. Mitä se oli Hopeaviiselle ladellut tuona aikana, kun kaksikko oli partiota etsinyt? Tuhahtaen, ensimmäkseen Veritassun kommentteihin, siirsi Tulikaste rintamasuuntansa kohti Hopeasiipeä pyrkien nostamaan väsyneen hymyn kasvoilleen.
"Olemme aivan kunnossa, kiitos kuitenkin huolenpidostasi." naaras kirskutteli hampaitaan Ikuisuusyön vain hieraistessa enemmän sen naamaan, miten Veritassun käytös oli hyvin kärjistettyä. Sen tulisi todellakin huolestua, mutta oppilas oli osittain oikeassa: ehkä varapäällikkö ei kykenisikään hallitsemaan tuota lempeällä otteella. Sen sijaan Tulikaste pyrki pelaamaan korttinsa toisella tavalla - toivoen vahvasti, että se ei osoittautuisi virheeksi. Niinpä varapäällikön oli hieman hankalaa kohdata lopulta syvemmän punaisen turkin omaavan kissan, suuren oppilaan, katse ja jämäkkä asento. Tulikaste ei kuitenkaan väistänyt, jos Veritassu tuijottaisi sitä suoraan takaisin tai ottaisi askeleen vielä eteen. Se ei voinut näyttää kuohuvaa epävarmuuttaan muiden edessä.
"Niin teit ja uskonpa, että ehkä tuo kissa pysyy kaukana Tuuliklaanista, kun se näki vahvan soturin." Tulikaste piilotti sanoihinsa muutamia anonyymejä merkityksiä, sillä vaikka sen täytyi sanoa olevaansa Veritassun toimintaan tyytyväinen, ei se liiaksi voinut valehdella ja kehua tuota.
Oppilaan omahyväiseksi kohoava ilme oli suorastaan rasittavaa katsottavaa, eikä Tulikaste millään olisi tahtonut saattaa Veritassua uskoon, että tuo oli oikeasti voittanut jotain.
"Tai ehkä käytin intohimoasi taisteluun hyväkseni." se ehdotti kiltisti hieman päätään kallistaen. Toden totta se oli käyttänyt hieman käänteispsykologiaa, sillä nythän Tulikaste oli todellakin saanut Veritassun tavallaan aisoihin ja tuon tottelemaan käskyjä. Varapäällikkö vain hymyili sanojensa päätteeksi turhankin viattomasti.
"Tahtoisin nähdä enemmänkin näyttöä sinulta, jos totta puhutaan. Kiinnostaisiko johtaa auringonhuipun partiota huomenna, Veritassu? Ilman minua, ilman Ikuisuusyötä." se lisäsi vielä perään lähtien sitten askeltamaan syvän nummihangen poikki kohti leiriä. Pimeä niiden ympärillä oli kahmaissut jo koko maaston syliinsä, ja tuulet alkoivat nousta myrkyisiksi. Lunta ei satanut enää tasaiseen tahtiin, vaan se joutui nyt vuorilta laskeutuvan yötuulen riepottelemaksi.

Nimi: Nocturno (Kulkukissa)

13.03.2018 00:52
Mustaturkkinen ei ollut täysin varma näkemästään, mutta se ainakin oletti tämän valkoturkkisen kalpeanaaman valmistautuneen taisteluun nopeasti muuttuvan asennon perusteella. Nocturno ei kuitenkaan sen perusteella voinut epäillä vielä mitään, koska tottahan toki sitä saattoi säikähtää. Niinpä se tarkasteli erikoisen näköistä kaksikkoa silmä kovana. Oikeastaan ainoastaan kolliosapuolen tyyni reaktio sai Nocturnon pitämään kyntensä piilossa. Se uskoi ensimmäisenä motiiveihin, ei näyttelylahjoihin.
Molemmat soittivat samoja kelloja, että nuo eivät olleet piileskelleet, vaan tarkkailleet tilannetta - piilossa, Nocturno saattoi lisätä mielessään viikset väpättäen.
"Ymmärrän. Sacra kuitenkin on kissa, jonka kanssa ollaan varuillaan", mustaturkkinen totesi pehmeäsointisesti, eikä sen sävyä oikein voinut lukea. "Mennäänpä sitten."
Nocturno katsoisi vielä hetken Arpinaamaa, minkä jälkeen se kääntyisi hangella ja lähtisi astelemaan kohti Heavy Rainin vartioiman luolan suuaukkoa. Sacra oli ilmeisesti juuri karannut johtajattaren vierestä, sillä tuon olemassaoloa ei ollut enää havaittavissa.
"Kaukaako tulette? Olisi ihan mielenkiintoista, miten kauas sana on jo kiirinyt." Nocturno jutteli kävellessään kohti kalliota.
"Nimeni on Nocturno. Mitkä ovat teidän nimenne, jos saan udella? Ystäviähän tässä kaikki ollaan." se sanahti sitten vilkaisten molempiin seuralaisiinsa vuorollaan. Niin, olivatko ne? Kai niillä oli samat päälliset tavoitteet, hmh?

Nimi: Veritassu (Tuuliklaani)

13.03.2018 00:15
Verenpunainen oppilas seisoi paikoillaan vankasti ja järkkymättä kuin kivi. Oli ehkä outoa käyttää termiä 'oppilas' Veritassusta, varsinkaan tässä tilanteessa. Tuo oli juuri häätänyt itseään vanhemman tunkeilijan alueeltaan. Veritassun sisimmässä kohosi ylpeys, hän suoristi selkänsä ja kääntyi muihin päin huokuen voimaa.
Hän oli suurempi kuin yksikään muu laumasta, hän oli voimakkaampi kuin soturi, hän oli mahtavampi kuin yksikään heistä ja tulisi todistamaan sen heille vielä monta kertaa, ja antoi nyt ylpeytensä paistaa läpi. Lumi kiepurteli tuulen mukana, mutta veren väriä hohkaava turkki ei peittynyt valkean taakse. Kun paikalle saapui kaksi soturia, rakas mestari Ikuisuusyö ja Hopeasiipi, Veritassu näytti vielä hetken ylpeyttään ja astui sitten eteenpäin.
"No, Tulikaste. Tein niin kuin käskettiin, häädin tunkeilijan pois ja tein varmaksi sen että sitä ei nähdä tuuliklaanin rajoilla enää koskaan." Veritassu hymyili viekkaana, mutta ei voinut peitellä omahyväisyyttään. Tulikaste oli ehkä olettanut että Veritassu olisi ottanut turpiinsa ja oikein kunnolla, mutta toisin kävi. Tässä tilanteessa Tulikaste taisi itse vain ottaa turpiinsa. Tähän väliin Ikuisuusyö heitti terävän kommenttinsa, ei ollut ihan varmaa oliko kommentti tarkoitettu loukkaavaksi ja kenelle, mutta se ei saanut Veritassua hiiltymään. Vaikutti enemmän että tässä auottiin päättä Tulikasteelle ihan kahden voimin.
"Tulikaste vain tietää ettei pystyisi pitämään minua aisoissa. Hänen mielestään oli fiksumpaa antaa minun vain pistää vauhdiksi", tuo tokaisi liiankin leppoisasti, minkä oli ihan vain tarkoitus provosoida Tulikastetta menettämään malttinsa.
Veritassu kiinnitti huomionsa Hopeasiipeen, oikeastaan ensimmäisiä kertoja kun hän teki niin. Yleensä Veritassu oli jättänyt tuon huomiotta, mutta nyt huomasi tuon jopa väkisellä koska pienempi soturi tuijotti. Hopeasiipi oli soturi, ja Veritassu oppilas. Olisi hyvin voinut olettaa toisin päin, koska Veritassu näytti muiden -etenkin tuuliklaanilaisten- seurassa steroideja vetäneeltä karvareuhkalta. Eikä asiaa lievittänyt yhtään tuon jatkuva mahtailu ja kiivaisen luonteensa takia äänessä oleminen.

Nimi: Hopeasiipi (Tuuliklaani)

12.03.2018 15:12
Ikuisuusyö ei ollut varma, oliko hänellä sukua pimeässä metsässä. Hopeasiipi äännähti mietteisään toisen arvuutellessa, olisiko se todella paha asia, jos olisi sukua Pimeässä metsässä. Hopeasiipi kallisti päätään ja mutisi. "Ehkäpä. Mutta jos he eivät olisi lähisukulaisia, eiväthän he meitä tuntisi.. En tiedä, kiinostaako Pimeän metsän asukkaita perhe tai läheiset, jos totta puhutaan." Hopeasiipi paljasti. Hän halusi kovasti kuvitella hyvää kaikista, mutta oli itse nähnyt, minkälaista väkeä pimeässä metsässä oli. Hän ei kyennyt kuvittelemaan, että sellaiset kissat välittäisivät kovinkaan paljon sukujuuristaan.
Ikuisuusyö vaikutti huvittuneelta kommentoidenssaan, ettei ottanut pahakseen hänen kommenttejaan. Hopeasiipi antoi klaanitoverilleen ujon hymyntapaisen. Tanssahdellen hieman aavistuksen palelevilla tassuillaan Hopeasiipi katseli ympärilleen. Tuuli yltyi koko ajan ja lumi tarrautui turkkiin ja viiksiin, saaden Hopeasiiven pudistelemaan turkkiaan. Se sojotti jo joka suuntaan, imien ilman kosteutta itseensa mitä pidempään oli alttiina sateelle. Hopeasiipi todella toivoi, että ehtisivät takaisin leiriin ennen kuin kunnon myrsky iskisi. Onneksi leiri oli saatu turvattua jo, joten he olisivat ainakin siellä viimeistään turvassa, jos myrsky iskisi kunnolla.
Hopeasiipi mainitsi huolensa toisen partion puolesta, johon Ikuisuusyö yllättäen myöntyi. Se sai Hopeasiiven ajattelemaan, oliko Ikuisuusyö todella yhtä huolissaan toisesta partiosta kuin hän, vai oliko kyse jostakin muusta. Hopeasiipi kuitenkin kääntyi ympäri tummemman soturin rinnalla ja uteli arasti. "E-entäpä saalistaminen? Klaani pitää ruokkia... mutta toisten turvallisuus on myös tärkeää." Hopeasiipi paineli kynsiään mietteisään ulos pikkuruisista tassuistaan, mutta ei kääntynyt ympärikään. Hopeasiipi hengitti sen sijaan syvään. "Ehkäpä voimme metsästää sitten yhdessä, niin saamme peitettyä enemmän maata." Hän ehdotti Ikuisuusyötä vilkaisten. Kova tuuli puhalsi sivusta niin kovaa, että Hopeasiiven pieni keho painui hetken aikaa mukana, ennen kuin sai itsensä terästettyä. Hammata purren hän murahti. "Jos täällä kuulisi edes omat ajatuksensa." Ikuisuusyöhön vilkaisten Hopeasiipi totesi hieman epäröidne. "En oikein usko, että mikään saalis olisi ulkona tällaisella ilmaalla." Hänhän meinasi itsekin lentää tullen mukana, ajatella sitten oravaa tai lintua!
Ajan kulutukseskis Hopeasiipi uteli toisen perheestä. Ikuisuusyö vastasi pienen epäröinnin jälkeen, joka sai Hopeasiiven painamaan korviaan myötätunnosta. Häntä kutkutti kysyä, mitä tapahtui kollin vanhemmille, mutta ei tahtonut olla epäkohtelias kun toinen kerran avautui hänelle. Hän otti toisen pahoittelut vastaan hymyllä ja pehmeäällä nyökkäyksellä, kuunnellen korvat tarkkana, kun Ikuisuusyö ajatteli asiaa syvemmin. Hopeasiipi nyökkäsi mietteissään. Nyt ajatellessaan, hän tunsi ihan samankaltaista huonoa omaatuntoa siitä, etteivät he kyenneet auttamaan Tähtiklaania. Esi isät olivat aina olleet heidän apunaan, mutta he eivät kyenneet auttaa jotain, mikä oli jo kuollut. Hopeasiipi hieman epäröiden laski sulkamaisen häntäsä pään hipaisemaan Ikuisuusyön lapaa myötätuntoisesti. "Tiedän mitä tarkoitat. T-turhauttaa, kun ei kykene auttamaan, vaikka kuinka tahtoi." Hopeasiipi myönsi.
He jatkoivat vielä samasta aiheesta, Ikuisuusyön myöntäessä, ettei hänellä oikeastaan ole yhtäkään läheistä klaanissa. Hopeasiipi tunsi piston rinnassaan. Kolli saattoi olla aluksi hieman kylmä, mutta tokihän tämän kanssa voi ystävystyä. Miksi kukaan muu ei ollut yrittänyt. Hopeasiipi siis antoi soturitoverilleen hymyn, kasvoja kuumottaessa. Hän tahtoi parantaa toisen oloa jotenkin. "En voi puhua muiden puolesta, mutta voit olla varma Ikuisuusyö, että olisin oikein mielelläni ystäväsi." Hopeasiipi kertoi lämpimästi, sinisten silmien tuikkiessa.
Yllättävä naukuminen sai heidän kummankin huomion eteenpäin. Tummat hahmot näkyivät siluetteina lumisadetta vasten. Naukunat eivät kuulostaneet järin ystävällisiltä, mikä sai Hopeasiiven katseen tiukentumaan hämmästyksestä. Yksi partion jäsen lähti juoksemaan poispäin ja Hopeasiipi vilkaisi Ikuisuusyöhön vierellään, joka katsoi häntä takaisin. Yhdessä he lähtivät loikkimaan lumen läpi toisia kissoja kohti. Hopeasiiven täytyi todella loikkia lumen seassa, jottei lentänyt kuonolleen. Hänen pieni kehonsa ei oikein ollut luotu tällaseen maastoon.
Ikuisuusyö tavoitti partion huomion varsin kovin sanoin, mikä sai Hopeasiiven painamaan korvaansa hieman. Hän oli toki huolissaan toisesta, mutta täytyikö sitä ihan noin jyrkästi sanoa. Hopeasiipi käveli Ikuisuusyön rinnalle ja tervehti partiota nopealla nyökkäyksellä. "Onko kaikki hyvin? H- Huolestuin kun teillä kesti niin kauan." Hopeasiipi sammalsi, vilkaisten partion jäseniä. Tulikaste ja Veritassu seisoivat punaisine turkkineen melko vahvana kontrastina lumea ja tummia pilviä vasten.
Hopeasiiven korva värähti Ikuisuusyön mainitessa oppilaansa. Hopeasiipi vilkaisi punaista oppilasta. Jokin toisessa sai Hopeasiiven hermostuneeksi, mutta soturina tiesi olevansa arvojärjestyksessä korkeammalla kuin oppilas. Mutta verratessaan heidän kokojaan, Veritassu oli melkein puolet häntä suurempi.

Nimi: Tulikaste (Tuuliklaani)

12.03.2018 13:13
Ruosteenpunainen varapäällikkö katsoi Veritassun ja Torikhin menoa kynnet hankeen painuneina. Mustaturkkinen erakko kuitenkin lopulta hävisi punaturkkiselle yksilölle, mikä sai ylimääräisen pakenemaan partion edeltä. Paikalle kuitenkin pyyhälsi pian uusia tovereita, mikä sai Tulikasteen väräyttämään toista korvaansa lähes happamasti. Sen siniset silmät leimahtivat kohti Ikuisuusyötä ja tuon seurassa saapunutta Hopeasiipeä, vaikka pahansuopa katse ei porautunutkaan soturikollin seurassa olevaan naaraaseen.
"Asia on hoidossa, Ikuisuusyö. Oletteko saaneet leirin kuntoon?" varapäällikkö tiedusteli hakien sitä kuivakkaan arvokasta sävyä epäilevälle, sitä viimeaikoina paljon härkkineelle kollille vastatessaan. Tulikaste ei varsinaisesti jäänyt odottamaan vastausta, vaan lähti kävelemään kohti leiriä.
"Emme saaneet riistaa, valitettavasti. Teilläkään ei näemmä käynyt mielessä yrittää metsästystä?" Tulikaste näpäytti kahta nuorta soturia, mikä kuulosti oikeastaan aika hauskalta siihen nähden, että se itsekin oli aika nuori eikä sen puolesta kaksikon yläpuolella.
"Lumimyrsky estää meitä liikkumasta illan mittaan, joten tarvitsemme nyt heti jotain syötävää. Klaanimme ehtii nääntyä pakkaseen rasituksen jälkeen, jos emme nyt yhdistä voimaamme." Tulikaste jatkoi, mutta sen ääneen ei päässyt hiipimään huolestunut sävy - sanojen painosta huolimatta.

Nimi: Ikuisuusyö (Tuuliklaani)

12.03.2018 13:03
Hopeasiipi ei ollut ainakaan tietoinen, jos tuolla oli tuttavia tai sukulaisia Pimeässä metsässä, mikä sai Ikuisuusyön miettimään omia juuriaan. Ei sekään oikeastaan tiennyt. Mutta se oli kuitenkin nähnyt, miten suuri lauma henkiä oli valmis pistämään lopun nykyisille klaaneille. Se ei kamalasti elätellyt toivoa omasta selviytymisestään, kun sota syttyisi. Ei jos.
"En tiedä", Ikuisuusyö myönsi Hopeasiiven kysyessä varovaisesti sen omista sukujuurista. "Toisaalta... olisiko se sitten huono asia, jos joku sukulaisistamme olisi Pimeässä metsässä? Ehkä he eivät ole yhtä innokkaita listimään meitä."
Kollin sanat olivat kuin olankohautuksen voimin lausuttuja, vaikka sen silmiin olikin hiipinyt hitusen huolestunut sävy. Se ei tahtoisi kyllä kuolla ennen aikojaan henkien kynsiin. Henkien, joita se ei edes tuntenut. Nykyinen sukupolvi sai kaiken menneiden sotureiden aiheuttaman raivon niskaansa. Hurmaavaa? Ei.
Hopeasiipi näytti ottavan hieman omaan niskaansa syitä siitä, että Ikuisuusyö oli huonolla tuulella, eikä kollilta jäänytkään huomaamatta Hopeasiiven hieman painuva pää. Kolli katsahti toisen puoleen ja vaikka se pahoittelikin nopsaan, ei se silti ollut varma, oliko Hopeakuu ottanut sen sanoja tosissaan. Toisaalta toisen kehaistessa sitä olisi mustan turkin puuttumattomuus paljastanut altaan räikeästi helottavat posket. Kollin korvanpäitä kuumotti, eikä se kyennyt olemaan rykäisemättä kurkkuaan.
“Ei hätää, en ota sitä pahakseni.” kolli naukaisi nyt huvittuneempaan sävyyn ja sen viiksien saattoi nähdä väpättävän. Hopeasiiven takeltelu sanojensa läpi oli huvittavaa.
Ikuisuusyö oli kuitenkin sitä mieltä, että naaraan sinisilmäisyys klaania kohtaan oli turhan uhkarohkeaa - enää se ei kuitenkaan aikonut painottaa tilannetta, sillä Hopeasiipi selvästi seisoi sanojensa takana ja näki asiat eri tavalla kuin mustaturkkinen itse. Turkoosit, mustan turkin suojista paistavat silmät räpsähtivät hämmentyneinä. Se ei saisi tahtomaansa niin helposti läpi. Sen olisi täten vaikeampaa päästä myös tavoitteeseensa muuten, sillä yksin mikään ei oikein voisi hoitua. Ikuisuusyö ymmärsi, että sen taktiikka oli väärä, eikä se heti keksinyt, miten korjata se. Niinpä se päätyi vilkaisemaan jäätyneen joen suuntaan hieman kaihoisasti, mutta toisaalta niiden olisi ehkä palattava leiriin.
“Olet oikeassa. Etsitään Tulikaste ja partio.” se sanoi vakuuttavaan sävyyn miettien, jos Hopeasiipi alkaisi luottaa sen suunnitelmaan enemmän tällä tavalla. Todellisuudessa se olisi mielellään jättänyt ruosteenpunaisen varapäällikön keskelle susilaumaa.
Hopeasiipi päätti kysyä suuntaa vaihtavan Ikuisuusyön perheestä hieman lisää, mikä sai lumesta jälkiä etsivän kollin hämmentymään. Se pyyhkäisi partion jalanjälkiä hangessa ja kohotti sitten katseensa naaraaseen.
“Minulla ei ole oikeastaan koskaan ollut oikeaa perhettä. Ehkä siksi olen niin skeptinen kaikkien suhteen.” se lausahti karusti, minkä vuoksi oli vaikeaa epäillä sen hakevan vain säälipisteitä ja yrittävän edelleen saada Hopeasiiven puolelleen.
“Olen pahoillani omasi puolesta. Onneksi sinulla on sentään vielä veljesi. Suuri Tuho koetteli meitä kaikkia, enkä voi edelleenkään täysin käsittää, että olemme nyt näin pitkän matkan takana tuntemattomalla seudulla”, Ikuisuusyö maukui. “Olen aina uskonut, että Tähtiklaani kävelee rinnallamme, mutta nyt esi-isämme ovat pulassa. He omistavat aikansa auttamisellemme, mutta me emme voi tehdä heille samaa vastapalvelusta.”
Tai ehkä ne voisivatkin, Ikuisuusyö pohti sitä kuitenkaan näyttämättä. Voisivatko ne yrittää tavoittaa henkiä, edes hyökkäykseen käyneitä? Vai koituisiko siitä vain vaaraa?
“Mutta ei, jos puhumme henkilökohtaisella tasolla läheisistä kissoista, joiden puolesta uhraisin itseni, niin ei. Olet oikeastaan ainut, joka suostuu puhumaan minulle tehtävien ulkopuolella.” Ikuisuusyö myönsi luimistaen korvansa - tällä kertaa kuitenkin oikeasti surumielisenä. Hopeasiipi sai sen todella ajattelemaan asiaa tarkemmin. Veritassu oli uppiniskainen oppilas, ei sen ystävä. Tulikatse ja Kastetähti sen johtajia, muut soturit sen tovereita työllisellä tasolla.
Yllättävä maukumisen ääni sai Ikuisuusyön kuitenkin kohottamaan viimein katseensa ja hidastamaan askeleitaan. Keskellä valkeutta oli joukko kissoja ja vaikka ne erottuivatkin vain tummina siluetteina, kykeni Ikuisuusyö tunnistamaan Veritassun muita tuuliklaanilaisia suuremman kehon ja Tulikasteen terävän äänen. Partion luolta pois päin ryntäsi jokin tuntematon hahmo, mikä sai Ikuisuusyön vilkaisemaan Hopeasiipeä kulma koholla ja ottamaan viimeisen välimatkan kiinni juoksuaskelin.
“Päätitte sitten kadota pitkäksikin aikaa! Vuorilta on tulossa lumimyrsky, ja klaani alkaa painua nukkumaan. Kaikki vain odottavat partiota takaisin, eikä olisi ollut kiva kertoa heille, että uusi reviiri söi varapäällikkömme.” Ikuisuusyön ääni kalskahti pimeän läpi kiinnittäen varmasti muidenkin kuin Tulikasteen huomion. Turkoosit silmät kohtasivat jäänsiniset.
“Kuka tuo oli? Rottaongelmia?” Ikuisuusyö jatkoi vilkaisten mustan kissan perään. Veritassu oli ilmeisesti antanut tunkeilijalle kyytiä.
“Luulin ettet tahtonut ruokkia oppilaani verenvuodatukseen taipuvaa luonnetta.” kolli sanahti vilkaisten punaturkkista oppilastaan Tulikasteen ohitse.

Nimi: Piikkipaatsama (Tuuliklaani)

11.03.2018 23:33
Piikkipaatsama katseli hiljaa sivusta kuunnellen Kanervakirjon ja Myrskytuulen sananvaihtoa. Yleensä kolli otti hanakasti osaa keskusteluihin, mutta nyt raidallinen soturi antoi sisarensa puhua, oikeastaan hän sanoi Piikkipaatsaman mielestä kaiken oleellisen. Piikkipaatsama vilkaisi Tuiketuulen suuntaan, hakien naaraan katsetta pikaisesti. Hän tunsi pienen hypähdyksen rinnassaan katsoessaan naaraan suuntaan ja oli iloinen siitä, että he olivat yhdessä metsästämässä. Jospa Tuiketuuli vain tietäisi... No, Piikkipaatsaman häntä kohosi hieman ja hän tunsi itsensä iloiseksi kurjasta säästä huolimatta, ainakin hän sai viettää aikaa kahden itselleen tärkeimmän kissan kanssa ja kukaties he vielä lähetyisivät Tuiketuulen kanssa lisää. Niin Piikkipaatsama ainakin toivoi, ehkä hän jopa uskaltautuisi kertomaan mitä tunsi, ei se kumminkaan olisi niin helppoa edes suorapuheiselle kollille. Jos vain Susihammas ei tulisi tielle... Piikkiturkkinen kolli kieltäytyi ajattelemasta toista nyt, ja käänsi huomionsa takaisin Myrskytuuleen ja Kanervakirjoon.
Hänen sisarensa oli melkoisen kärkäs vastauksissaan kokeneemmalle soturille, mutta Piikkipaatsama ymmärsi hyvin ärsytyksen, näki tosiaan että he kaksi olivat sisaruksia. Kolli epäili, että olisi päätynyt itsekin vastaamaan jokseenkin samoin. Kumminkin Piikkipaatsama hieman harmistui, kun harmaaraidallinen naaras ilmoitti, ettei heidän partiollaan ollut johtajaa. Olihan totta, ettei heille oltu sellaista virallisesti valittu, mutta Piikkipaatsama oli kuitenkin aiemmin asettunut johtoon, kun sitä hänelle oltiin ehdotettu, eikä johtaminen ollenkaan olisi haittanut tuoretta soturia. Partion johtaminen siis, Piikkipaatsama ei suoraan sanottuna innostunut esimerkiksi varapäälliköksi pääsystä tulevaisuudessa, kollista tuntui, että hän oli vähän liian laiska sellaiseen vastuuseen.
Kanervakirjo kyseenalaisti Myrskytuulen vastauksen väsymykseen liittyen heti suoralta kädeltä. Ruskea-mustaraidallinen kolli heilautti huvittuneena viiksiään. Kyllähän häntäkin vähän väsytti, se oli selvä.
Piikkiturkki oli samaa mieltä punertavasilmäisen sisarensa kanssa myös suunnasta, eivät he tarvinneet Myrskytuulen neuvoja tässä vaikka kolli kokeneempi olikin, olihan heidät määrätty menemään vuorten juurelle.
"No niin, mennään siis sitten ja koetetaan saada jotain ennen kuin se myrsky tosiaan iskee päälle", eriparisilmäinen kolli naukaisi lopulta ja viittoi hännällään muita mukaansa. Hän soi ohimennen hymyn Tuiketuulelle ja loikki sitten juuri yhdellä kasvaneen partion kärkeen. Hän tovoi, että selkeästi ärsyyntynyt Kanervakirjo onnistuisi jotenkin laannuttamaan kiukkunsa, kenties toive kuultiin, sillä tämä alkoi pian puhua Kastetähdestä. Aihe oli vakava ja se sai Piikkipaatsamankin hieman murheelliseksi. Lumi oli lisääntynyt huomattavasti, mikä sai Piikkipaatsaman kahlaamaan hangessa reittiä takanaan tuleville. Lumi takertui hänen vatsakarvoihinsa ja paakkuuntui hänen käpäliensä taakse. Tämän jälkeen hänen turkkinsa ainakin sojottaisi piikeillä.
Piikkipaatsama päätyi vastaamaan ensimmäisenä sisarensa kysymykseen hiljaiseen sävyyn, samalla kun tarkkaili sinisillä silmillään ympäristöä riistan ja kaiken epäilyttävän varalta. Vaikkakin ympäristön tarkkailu oli hiukan haastavaa pimeässä ja lumisateessa, joka tuntui yltyvän tuulen yltyessä.
"En tiedä. Näytti aika pahalta, mutta luotan Illankajoon. Varmasti hän hoitaa Kastetähden kuntoon", kolli naukaisi luottavaisesti, tai ainakin siltä kuulostaen. Hän arvosti todella parantajaa, sillä hänellä itsellään ei mitenkään olisi kärsivällisyys moiseen hommaan riittänyt.

Nimi: Sierra (kulkukissa)

08.03.2018 23:26
Pakkanen on kohmettanut naaraskissan käpälät, mutta siitä huolimatta hän askeltaa eteenpäin lumihangessa. Hänen edellään kulkeva kissa on tehnyt jokseenkin mutkittelevan polun, jota hänen on helppo seurata, joten hän ei tahdo avata suutaan valittaakseen. Sitä paitsi oli hänen oma valintansa lähteä tälle matkalle. Kukaan ei pakottanut eikä edes kehottanut häntä. Itse asiassa Cooper on melko varmasti raivoissaan tai vähintäänkin turhautunut hänen lähtönsä vuoksi. Onkohan tuo mahtanut jäädä odottamaan hänen ja Rimerin paluuuta? Siihen kysymykseen Sierra ei osaa vastata, eikä hän tahdo liiemmin ajatellakaan asiaa, sillä vaihtoehdot eivät juurikaan houkuttele häntä. Hänet ja hänen seuralaisensa on saatettu joko jättää taakse tai sitten heidän jäljissään kulkee joukko kulkukissoja, jotka ehkä tahtovat repiä turkit heidän päältään, jos saisivat heidät kiinni. Jälkimmäinen kohtalo heitä odottaisi sen vuoksi, koska he ovat lähteneet ilmoittamatta mitään ja hukkaavat sillä tavoin muiden aikaa.
Sierra ravistaa päätään. Häntä kiinnostaa paljon enemmän selvittää, minne hänen matkaseuransa on häntä johtamassa. Elohopean katoamisen jälkeen Rimer oli päättänyt lähteä etsimään veljeään ja näyttää jopa tietävän, minne suunnata. Sierra puolestaan on lähtenyt mukaan silkasta mielenkiinnosta paitsi hopeaista kollia myös tuon sisarta kohtaan. Hän ei ole viettänyt paljoa aikaa Elohopean seurassa, mutta silti tarpeeksi aavistaakseen, ettei kollin kallon sisällä ole kaikki aivan kunnossa. Hän ei ole varma, millainen hullu harmaa luopio on, mutta jonkinlainen hulluus tuota vaivaa. Ja se jos mikä on saanut Sierran mielenkiinnon havahtumaan. Hän haluaa tietää lisää. Elohopean ja tuon kahden sisaren on määrä auttaa hänen verisukulaisiaan valmistautumaan tulevaan sotaan, mutta Sierra tiedostaa olevansa kiinnostunut noista aivan muista syistä. Elohopea ei ole kolmikosta ainoa, jossa on jotakin omituista. Rimer vaikuttaa salaavan jotain, eikä pelkästään Sierralta ja muilta Cooperin suvun jäseniltä. Vaalea naaras aikoo selvittää, mitä se jokin on.
"Joten", Sierra aloittaa samaan sävyyn kuin puhuisi säästä, vaikka hänen huuliltaan tipahtelevat sanat ovat aivan jotakin muuta, "sanot tietäväsi, minne veljesi on mennyt. Haluaisitko jakaa tietämystäsi hieman minullekin?"
Hän näkee Rimerin pään liikkeestä, että valkoturkkinen naaras tuhahtaa itsekseen ja osaa sen perusteella kuvitella tuon pyörittelevän silmiään. Elohopean sisko ei pidä utelevasta matkaseurastaan, mutta se ei Sierraa haittaa. Hän on saanut osakseen pahempaakin kohtelua, eikä Rimerin turhautuminen saa häntä sulkemaan suutaan.
"En sanonut mitään tietämisestä", Rimer vastaa kolkkoon sävyyn vilkaisemattakaan takanaan kulkevaan Sierraan. "Sanoin, että arvelen hänen menneen tähän suuntaan. Epäpyhä Tähtiklaani sentään, miksi otin sinut mukaani?" Viimeisimmän lauseensa naaras mutisee itsekseen, mutta kuitenkin luultavasti tarkoituksella sen verran kovaan ääneen, että Sierrakin kuulee sen.
"Odota vain, minusta voi vielä olla hyötyä", Sierra manailee paljon toveriaan pirteämpään sävyyn, joka kuulostaa Rimerin korvissa varmasti enemmän teennäiseltä kuin aidolta. "Oletko läheskään varma, että tämä edes on oikea suunta?"
"Tuki kuonosi, olemme oikeilla jäljillä", luopiokissa murahtaa, mutta Sierra erottaa hienoisen epävarmuuden tuon äänessä. "Minne muuallekaan hän olisi mennyt? Ja miksi ylipäätään? Luulin, että meillä oli sopimus Cooperin kanssa. Sopimuksia ei rikota noin vain, mutta eihän hän sitä tajua, typerä kun on. Häntä on vaikea saada oikeasti välittämään mistään."
"Sisarusrakkautta parhaimmillaan", Sierra naurahtaa sallimatta keskutelun kuolla toisen närkästyneisyydestä huolimatta. "Kun vielä erotin Elohopean hajujäljen, olin haistavinani hänen seurassaan muita kissoja. Olisiko mahdollista, että hän on päättänyt arvostaa jonkun toisen seuraa enemmän kuin meidän?"
"Älä ymmärrä väärin. Minä halusin kunnioittaa sitä sopimusta. Hemmetti, minähän sen alunperin menin solmimaan ja vieläpä omasta tahdostani. Veljelläni on tapana ajatella itseään ennen muita, minkä hän kyllä jälleen kerran on oikein etevästi todistanut", Rimer maukaisee. "En yllättyisi, vaikka löytäisimme hänet jostakin pensaasta naaraskissan kanssa, vaikka on ihan yhtä todennäköistä, että hän on päätynyt ärsyttämään jotakuta ja joutunut siitä hyvästä vaikeuksiin."
Sierra kohottaa kulmiaan itsekseen. Mitä enemmän hän Elohopeasta ja muista luopioista kuulee, sitä enemmän hän haluaa tietää. Nämä vaikuttavat kissoilta, joita eivät sido lait tai ohjenuorat. Tai vaikka sitoisivatkin, nuo eivät sellaisista välittäisi. Rimerin sanat eivät kuitenkaan kerro totuutta tuon ajatuksista.
"Mitä oikeasti luulet hänelle tapahtuneen? Minne hän on mennyt?" vaalea kulkukissa utelee.
"Luulen", Rimer aloittaa painottaen sanaa, "että hän on suunnannut järvelle. Sen odottamattoman tuhon jälkeen voi olla, että hänellä on tarve etsiä jotakin sieltä käpäliinsä. Tai pikemminkin joku. Mutta... se ei selitä, miksi hänellä oli seuraa. Jos joudumme auttamaan hänet jostakin pulasta, sinun olisi paras olla olematta hienohelma ja liata suosiolla käpäläsi."
"Älä huoli, en olisi ensimmäistä kertaa tappelussa", Sierra vastaa jokseenkin ylpeästi aivan kuin sen tunnustaminen toisi hänelle lisää arvoa toisen kissan silmissä. Turha toivo. "Entä, jos emme löydä häntä järveltä?"
"Sitten jatkamme etsimistä", toinen kissa vastaa yksinkertaisesti. "Saatan jäädä paitsi yhdestä taistelusta, ja mikäli emme löydä matkamme päästä toista, Elohopealla olisi parasta olla hyvä selitys." Rimer kulkee pienen hetken hiljaa ja pysähtyy sitten äkisti alkaen huutaa turhautuneena. "Se Tähtiklaanin hylkäämä ketunraato! Miksi hänen piti juuri nyt lähteä harhailemaan? Ja miksi minun täytyi hukata hänen jälkensä? Niiden avulla olisimme voineet jo saada hänet kiinni!"
Luopio astelee kehää ja huitaisee lunta raivokkaasti käpälillään kerran jos toisenkin. Sierra astuu laiskasti askelen tai pari sivummalle väistääkseen pöllyävää lunta. Hän katsoo Rimeria hymyillen ehkä jopa oudon huvittuneena. Lopulta luopio pysähtyy ja iskee sinisten silmiensä katseen suoraan häneen.
"Onko jokin hauskaa?" tuo kysyy korvat luimussa ja suu mutrussa, mikä vain saa Sierran hymyn levenemään entisestään.
"Hyvinkin", kulkukissa vastaa nauraen. "Jos vain olisit myöntänyt aiemmin, ettet ole varma suunnasta, olisin voinut kertoa oikean reitin vaikka heti." Sierra pyörähtää ympäri ja alkaa tassutella lumen halki omaa polkuaan hieman toiseen suuntaan heidän reitiltään. Hän oli havainnut Rimerin eksymisen melkein heti, mutta oli pitänyt suunsa supussa kärttyisän toverinsa seurassa. Kulkukissa on viettänyt Elohopean kanssa vain vähän aikaa, mutta hajujäljen seuraamisen myötä kollin ominaistuoksu on jäänyt hänen mieleensä. Hän ottaa mielellään kunnian erinomaisista jäljitystaidoistaan etenkin nähdessään Rimerin happaman ilmeen. Joku voisi turhautua moisen murisevan karvakasan seurassa, mutta Sierran mielestä Rimer on kaikessa piikikkyydessään hauska matkakumppani, kunhan tuon kanssa vain saa aikaan keskustelua hiljaisuuden sijaan.
"Tännepäin", Sierra maukaisee löytäessään häiveen luopiokollin hajusta. Sadekuuro on huuhtonut suuren osan hajujäljestä olemattomiin, mutta Sierra uskoo silti pystyvänsä seuraamaan sitä, mitä siitä on jäljellä. Rimer ei onneksi ole johdattanut heitä aivan väärään suuntaan, sillä jäljet tosiaan vaikuttaisivat suuntaavan järvelle päin. Niin Sierra siirtyy kaksikon johtajaksi raivaamaan vuorostaan polkua lumeen.
"Näetkös, minusta on hyötyä."
"Olisit heti sanonut", hän kuulee Rimerin mutisevan takanaan.

Nimi: Lumitähti (Myrskyklaani)

03.03.2018 19:55
Lumenvalkea naaras seurasi Koivuvarjoa hämärässä metsikössä ollen kiitollinen suuremman soturin raivaamasta tiestä. Lumi ei kestänyt kunnolla kissojen painoa ja käpälät uppoutuivat inhottavasti lumeen joka askeleella päästäen pakkasen puremaan anturoihin. Sentään ulkona ei ollut räntää, joka tarttuisi inhottavasti hänen puhtaaseen turkkiinsa kastellen sen.
Päällikkö ei juurikaan tiennyt missä päin he nyt olivat, mutta pienen kävelymatkan jälkeen huomasi tutun leveän kosken. Ainakin luultavasti se oli sama, minkä klaani oli joutunut ylittämään tultuaan ensimmäistä kertaa reviirilleen. Lumitähti toivoi ettei heidän tarvitsisi tehdä sitä samaa tällä kertaa, vaikka vesistö olikin tältä kohdin jäässä. Siltikkään siihen ei ollut luottamista ja naaras ei halunnut kolmikon hukkuvan hyiseen veteen.
"Voi siitä tuntuu olevan jo ikuisuus. Niin paljon on tapahtunut Nelipuulta lähdön jälkeen", vanhempi naaras vastasi upoten samalla mietteisiinsä, katse kohdistettuna valkoisena hohkaavaan lumeen. Hänellä ei ollut ollut kauheasti aikaa menneiden muistelemiseen eivätkä ne olleetkaan parhaimpia muistoja palauttaa päähän, mutta nyt hänen lapsuudenmuistonsa palasivat pintaan.
"Taisin olla parin vuoden ikäinen, kun lähdimme. En osaa oikein sanoa, millaista siellä asuminen oli, mutta se ei paljoa poikennut Järvireviireillä asumisesta. Nelipuukin oli täynnä vaaroja. Jouduimme lähtemään luonnonkatastrofien ja tulipalon jälkeen", Lumitähti vastasi vakavana ja päätti olla vastaamatta nuoremman kollin kysymykseen siitä, oliko Nelipuilla asuminen totta vai vaan pelkkä huhu. Eiköhän se ollut tullut jo selväksi. Kieltämättä oli outoa, miten hän oli menettänyt molemmat aikaisemmat reviirinsä tulen tekemän tuhon takia. Hän ei halunnut ajatella mitään kirouksia, mutta tuntui kuin sellainen olisi asialla vainoamassa klaaneja.
Valkeaturkkisen kissan puhuessa he olivat näköjään päässeet perille sinne, minne Koivuvarjo heidät halusikin opastaa. Hän antoi sinisen katseensa kiertää yksitoikkoisissa maisemissa ja pysähtyi katsomaan mustaa möykkyä, joka kuvasti saarta. Porukan kollin sanojen mukaan hän oli tuonut heidät juuri tuon veden ympäröimän maakappaleen takia tänne. Ja naaras ajatteli tajuavansa miksi. Jos saari ei kerta kuulunut vielä virallisesti kenellekkään, he voisivat vallata sen itselleen helposti. Tietenkin hänen olisi viisaampaa sopia siitä Varjotähden kanssa eikä tehdä näin suuria päätöksiä omavaltaisesti. Hän ei halunnut riitoihin naapuriklaaninsa kanssa, mutta ei halunnut luopua ilmaisesta maaläntistä noin vain saaden Myrskyklaanin näyttämään heikolta. Hopeasalama tietenkin oli oikeassa, Myrskyklaanilla taisi olla enemmän reviiriä, mutta rajat oltiin päätetty kaikille sopiviksi. Varjoklaani ei ollut valittanut asiasta. Lisäksi Myrskyklaanissa oli eniten kissoja kuin missään muussa klaanissa.
Äkisti Hopeasalama ilmoitti lähtevänsä tarkistamaan äänen lähdettä, mitä Lumitähti ei ollut kuullut, ja juoksi kauemmaksi kaksikosta jättäen heidät rannalle. Hän toivoi hopeaturkkisen palaavan nopeasti takaisin heidän keskusteluunsa. Päällikkö haluaisi mielellään kuunnella seuraajansa mielipiteitä saadakseen vahvistuksen siitä, että naaras oli ollut hyvä valinta.
"Jos se ei kerta kuulu kenellekkään, haluaisin sopia saaresta Varjotähden kanssa, vaikka seuraavassa kokoontumisessa. Olisi turhan aggressiivista merkata se omaksemme noin vain. Mutta toisille kuulumattomilla reviireillä saa metsästää, joten Myrskyklaani saa hakea sieltä riistaa luvallani", päällikkö totesi yrittäen olla lannistamatta Koivuvarjoa, joka varmaankin halusi heidän valtaavan kahden reviirin välissä olevan paikan.

Nimi: Vaahterahalla (Myrskyklaani)

03.03.2018 16:54
Kipu mitä tunsi, oli suunnaton eikä loppua sille häämöttänyt. Se kohdistui pääosin kalloonsa, johon ketun hampaat olivat pureutuneet voimakkaasti. Se tunne oli vieläkin koettavissa, vaikka olikin vapautunut muttei naarmutta. Hänen toinen silmänsä oli veren maalaamaa eikä sillä hädin tuskin nähnyt eteensä. Se ei totellut komennusta, joten Vaahterahalla tiesi sen puhjenneen eikä sitä voinut enää pelastaa mitenkään. Hänen naamansa halki kulki myös syvä haava, joka tuli samassa rähinässä puhjenneen silmän lisäksi. Naaras ei kuitenkaan huomioinut sitä melkein ollenkaan, eikä melkein pystynyt erottamaan sen kipua vahvemman seasta.
Punakiven rohkaisemana Vaahterahalla kapusi takaisin neljälle raajalleen ja virkisti itseään henkäisemällä kylmää ilmaa keuhkojensa täydeltä. Se ei auttanut niinkään odotetusti, mutta tähän hän ei jäisi loikoilemaan kivuissaan koska kettukaan ei tehnyt niin. Hän oli ottanut seuraavaksi kohteekseen naaraan tyttären Kultapiiskun. Tilanne kulki niin äkkiseltä, että kokeneempi soturi ei pysynyt yhden silmänsä kanssa mukana kulussa. Hän haukkoi henkeään muutamaan tiheään tahtiin, samoin teki hänen sydämensäkin kun kullanruskeaa kissaa viskottiin ympäriinsä kunnes teki kosketusta kinoksen kanssa. Kivuliaan huudon erotti hyvin selvästi ketun korkean murinan seasta, kun Punakivi kävi uuteen hyökkäykseen saadakseen eläimen huomion. Nyt olisi tilaisuus, nyt tai ei koskaan.
Vaahterahallan ainoa jäljellä oleva sininen silmä siristyi huolesta lähestyessään Kultapiiskua sivusta veren tahraten hangen allaan. Hänen punertavat hampaansa irvistykseen painuneena, hän kyyristyi hieman hengästyneenä toisen äärelle, tajuten mikä oli vialla. Naaraan etummainen raaja oli täysin sijoiltaan ja aivan luonnottomassa asennossakin. Hän ei pystyisi jatkamaan taistelukentällä tai menettäisi henkensä. Vaahterahallan kasvoille muodostoi huolen musertava ilme, kun vilkuili hätääntyneenä lapansa takaa ympärilleen. Tilanne oli todellakin eskaloitunut aiemmasta, myös muitakin kissoja oli ilmaantunut paikalle. Vaahterahallaa ei huvittanut selvittää kuka oli kyseessä, hänelle vain merkitsi se ettei kettu ole tappamassa vielä ketään eikä varsinkaan kipuaan kovaan ääneen ilmaisevaa naarassoturia, jonka luokse oli pyrkinyt niin ripeästi kuin voi. Vaahterahallan valtasi tietty huolen sijasta myös epätiedottomuus, mitä voisi toisen eteen tehdä. Hän ei halua kokemattomana ruveta asettamaan toisen raajaa takaisin paikalleen, se oli enemmänkin klaanin parantajan heiniä. Pitäisikö hänen viedä hänet leiriin asti? Tuskin hän yksin siihen pystyisi? Naaras tunsi olonsa avuttomaksi.
Ärinä takanaan jatkui yhä, mutta Vaahterahalla yritti tukkia korvansa ettei keskittyisi niihin liikaa.
"Kultapiisku", hän hyssytteli, vaikka arveli ettei tyttärensä välttämättä tajunnut kuunnella vierelleen saapunutta kissaa. Siksi hän nuolaisikin toisen kullanruskeaa kuviollisen turkin peittämää päälakea lämpöisesti.
"Koeta kestää", hänen oli turha kysellä voiko kyseinen soturi hyvin, sillä tuskin kivuissaan kiermurteleva kissa olisi elämänsä kunnossa sijoiltaan menneen jalkansa kanssa. Rohkaisu saattaisi olla paras lääke tähän tai sitten ei. Jotenkin oli kumminkin toimittava mahdollisimman pian. Toivottavasti muut Punakivi ja tuo toinen kissa saisivat häädettyä ketun pian tiehensä. Vaahterahalla olisi valmis itsekin hyppäämään taisteluun takaisin koska tahansa silmän kanssa tai ilman, mutta tyttärensä vointi kiinnitti hänen huomiotaan ja tunnettaan enemmän huolehtimiseen sekä hänen rinnallaan olemiseen.
"Saat pian apua, kunhan tuo kettu saadaan päiviltään...", naaras kuiskasi varuillaan toki pahimpaan; vaaraan, joka riehui yhä elävänä hänen selkänsä takana. Jos se hoksaisi käydä muussa timmellyksessä Vaahterahallan kimppuun, niin nyt olisi hyvä aika tehdä se. Olihan soturin huomio keskittynyt vaistonaisesti osittain nyt Kultapiiskuun.

Nimi: Hopeasiipi (Tuuliklaani)

02.03.2018 22:44
Ikuisuusyö kysyi häneltä, oliko hänelle sukua Pimeässä metsässä. Hopeasiipi pudisteli päätään. "Mm-mm." Hän hymyisi kieltävästi. "Ei tietääkseni. Tai ei ainakaan ketään, ketä itse tuntisin. Juureni tulevat syvältä Tuuliklaanin alkuajoilta, joten on vaikea sanoa." Hopeasiipi oli ylpeä täysiverinen Tuuliklaanilainen, mutta ei pröystäillyt asialla, sillä tiesi että klaanissa oli puoliverisiä tai entisiä erakoita sun muita. Joillekin voi olla vaikea paikka puhua siitä. Hopeasiipi kallisti uteliaasti korvaansa Ikuisuusyölle. "Entäpä sinulla?" Hän kysyi varovasti.
Hopeasiipi säikähti hieman, kun Ikuisuusyö tuntui tulistuvan vastatessaan hänen kysymykseensä. Hänen korvansa painuivat yllätyksestä ja häntä meni lähelle takatassuja. Pää painui hieman vaistomaisesti. Oliko Hopeasiipi aiheuttanut toisen pahan mielen? Pitäisikö hänen pyytää anteeksi?
Ikuisuustyö kuitenkin ehti ensin, pahoitellen käytöstään. Hopeasiipi ymmärsi hyvin, kun toinen kertoi sen olevan pelkästä stressistä.
Hopeasiipi suoristautui ja hieman arastaen kosketti höyhenmäisellä hännällään Ikuisuusyön lapaa, jos toinen sallisi sen. Hän ei pahastuisi, jos toinen kiertäisi kosketuksen. Hehän eivät oikeastaan edes tunteneet toisiaan. Jos toinen ei hyväksyisi kosketusta, Hopeasiipi vain jatkaisi eteenpäin kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan.
Toinen kysyi, mitä hän tarkoitti heikolla lenkillä. Hopeasiipi tuijotti tassujaan ujosti ja heilautti häntäänsä niin, että lumi pöllysi. "Eh, en minä- tai siis.." Hopeasiipi keräsi ajatuksiaan ja huomatessaan Ikuisuusyön istahtaessa isahti myös kollin viereen, peittäen tassunsa tuuhealla hännällään. "Tarkoitan, että koska jokaisella kissalla on heikkoutensa, toisella vahvemmat kuin toisella, niin heitä on vahvistettava ennen kuin sattuu vahinkoja. Meidän on pidettävä yhtä ja autettava toisiamme." Hopeasiipi pudisteli päätään. Hän vilkaisi Ikuisuusyötä ujosti. "Anteeksi, toistan varmaan koko ajan samoja asioita, mutta en ole kovin hyvä selittämään asioita.
Ikuisuusyö ajatteli, että hänen mielestään voima on pelkää lihasvoimaa. Hopeasiipi pudisteli kiivaasti päätään, kuin ajatus olisi pöyristyttänyt häntä. Ikuisuusyö vilkaisi omaa kehoaan nähtävästi epäröiden ja Hopeasiipi kiiruhti äkkiä selittämään. "Ei! Tai siis ei missään nimessä! Lihasvoima on vain yksi osa voimakkuutta, ei todellakaan kaikki siitä. Ta- tarkoitan, että on hyvä olla fyysisesti voimakas, jos on sitä tyyppiä, mutta.." Hopeasiipi hieman punastuen myönsi. "I-ihailen itse suuresti henkistä vahvuutta, kuten tahdonvoimaa." Hopeasiipi tahtoi vielä parantaa Ikuisuusyön omaatuntuoa, jotta toinen ei ollut epäluuloinen itsestään. "Olet juuri täydellinen niin kuin olet, jos olet itse tyytyväinen itseesi." Hopeasiipi kurotti hieman arastaen tassuaan toista kohti, mutta jätti kuitenkin koskematta. "A-a-anteeksi, höpötän m-mitä suuhun sattuu enkä ajatellut miltä se saattaisi kuulostaa."
Hopeasiipi painoi päätää arastaen kun Ikuisuusyö ymmärsi jälleen sivu suun, mitä hän tarkoitti. Hän ei todellakaan osannut puhua tämän kollin kanssa niin, että kuulostaisi järkevältä. Mitä ihmettä toinen ajatteli hänestä nyt? "Tunnen oloni turvalliseksi klaanini parissa. Luotan siihen täysin," Hopeasiipi vilkaisi lämpimästi, vaikkakin ujosti Ikuisuusyöhön. "Suostuinhan lähtemään kanssasikin kahdestaan metsälle, vaikka emme ole koskaan ennen keskustelleet. Koska luotan sinuun, klaanitoveriini." Hopeasiipi vilkaisi taivaalle, mistä lumi lipui alas. "Tarkoitan, että kun Pimeän metsän uhka on koko ajan päällä. on vaikea tuntea oloaan kokonaan turvalliseksi. Emme voi tietää, milloin seuraava hyökkäys tapahtuu, mutta haluan tukea klaaniani miten vain voin, koska se on niin lähellä sydäntäni." Hopeasiipi ajatteli veljeään Myrskytuulta ja perhettään, jonka menetti viimeisessä leirissä. Olivatko he edes enää elossa?
He jatkoivat matkaa metsän halki. Hopeasiipeä silti häiritsi, että oli mahdollisesti jättänyt jotain epäilystä kollin mieleen hänen luottamuksestaan klaaniinsa. Hän uteli arastaen. "Onko sinulla perhettä klaanissa? Ainoa perheeni on enää vanhempi veljeni Myskytuuli, sillä.. emoni, isäni ja veljeni Viimatassu katosivat.. tai menehtyivät suuren tuhon aikana. Myrskytuuli on kaikkeni, en tietäisi mitä tehdä ilman häntä." Hopeasiipi väräytti viiksiään kylmän tuulen puhaltaessa läpi. "Mitä yritän selittää, tarkoita, että onko sinulla joku tärkeä tässä klaanissa? Joku jonka vuoksi tekisit mitä tahansa?.." Hopeasiipi ei tahtonut tungetella kollin yksityis elämään, mutta ei keksinyt muuta tapaa yrittää lähestyä toista ja tutustua. Ilmapiiri oli jotenkin kiusallinen hänen ja kollin välillä äskeisen keskustelun jälkeen ja Hopeasiipi alkoi toivoa, että he löytäisivät jotain metsästettävää pian, jotta saisivat muuta ajateltavaa.
Ikuisuusyö ehdotti joentörmää. Hopeasiipi nyökkäsi mietiskellen. Vuolas joki ei olisi varmastikaan jäätynyt, mutta olisi jäätävää. Pitäisi olla varovainen, että kumpikaan ei tippuisi vesiin, jos menisivät joelle. Hopeasiivellä oli vain pientä kokemusta kalastamisesta, mutta ehkäpä he voisivat ainakin selvittää, olisiko joen törmällä mitään mielenkiintoista. "Hmm, voihan sitä yrittää. En tosin tiedä, ovatko kalat nyt tarpeeksi pinnalla saadaksemme niitä kiinni, kun tuo myrsky on niin lähellä. Voimme joutua kävelemään takaisin jäätynein tassuin, jos upotamme niitä liikaa." Hopeasiipi ajatteli ääneen, katsellen ympärilleen.
Tosiaan, toivotaan että he löytäisivät tien takaisin ennen kuin tuuli yltyisi liikaa. Hopeasiipi vilkaisi taakseen, missä heidän tassunjälkensä edelleen erottuivat lumen seasta. Heidän tulisi pitää kiirettä, jos tahtoisivat löytää tienstä takaisin ennen myrskyä. Siinä olisi aivan liina vaarallista matkustaa, jos he eivät näkisi edes minne kulkea. Lumikinokset olivat niin korkeita, että paikoittain Hopeasiipi joutui nostelemaan jalkojaan korkeammalle kuin normaalisti, tai lumi hipoi melkein hänen vatsaansa. Hopeasiipi oli hyvin pieni kissa, vaikka hänen turkkinsa olikin tuuhea. Tällainen lumessa tampominen alkoi olla hänelle välillä vaikeaa.

Nimi: Rei (Akatsuki)

24.02.2018 22:59
Rein ryhti parani huomattavasti kun Madara saapui. Tumma, suurikokoinen naaras lähes röyhisti rintaansa, ylpeänä isänsä katseen alla. Hän odotti lähes malttamattomana johtajakollin sanoja, täytenä vastakohtana velipuolelleen, joka kyyristyi heti kokoon kollin punaisten silmien alla, kuin yrittäen sulautua osaksi lunta.
Hetken Rei odotti jännittyneenä mitä Madara sanoisi. Hän ei suoranaisesti ollut hermostunut, mutta viimeinenkin mahdollinen ripe moisesta tunteesta katosi kun Madara antoi katseensa pyyhkiä kuolleen kollin ylitse ja hän kehui Reitä. Rein punaisten silmien pupillit olivat laajentuneet suuriksi ja kiilsivät mielihyvästä. Hän oli ylpeä isänsä sanoista ja kehräsi hieman vakuuttaen kiireesti korkealla äänellään: "Tietenkin." Hän ei voinut estää päästämästä pientä tyytyväistä kiherrystä kohoamasta kurkustaan. Jos Rei paran pieneen päähän olisi saattanut mahtua, ettei kyseinen neiti ehkä ollutkaan niin täydellinen kuin se kuvitteli olevansa, hän olisi kenties huomannut, että Madarakaan ei ehkä pitäisi kovin paljoa tyttärensä ailahtelevista mielentiloista. Niin tai näin Rei oli ylpeä, että häntä kehuttiin kollin taposta ja se riitti.
Lunta satoi koko ajan tiheämmin kylmän mustalta taivaalta ja peitti Rein paksun turkin koko ajan enemmän alleen. Naaras huomasi Yasun värisevän varmasti kylmästä ohuemman turkkinsa alla. Veri oli alkanut jäätymään punaisenruskeiksi pisaroiksi Rein turkille ja leualle. Hän oli melko tarkka turkkinsa puhtaudesta ja aikoi peseytyä, kunhan Madara kertoisi asiansa.
Rein vahingoniloinen katse kääntyi väkisinkin Yasuun kun Madara alkoi puhumaan. Oli selvää, että mustaturkkinen kolli tarkoitti juuri Yasua. Eihän Rein velipuoli saanut ikinä mitään aikaiseksi. Oli Rei nähnyt hänen joskus onnistuvan metsästämisessä ja taistelussakin, mutta se oli hyvin harvinaista ja noina aikoina oli kuin Yasu olisi ollut melkein eri kissa. Hän ei tuntunut kykenevän toistamaan mitään niistä uudestaan edes pyydettäessä. Rein mielestä oli vain hyvä, että Madara otti asian puheeksi. Heikoille ei tosiaankaan olisi tilaa joukossa varsinkaan tähän vuoden aikaan. Eikä varsinkaan tuollaisella surkimuksella kuin Yasu.
Rein kasvoilla välähti vahingoniloinen virne, kun Madara ilmoitti kylmästi, että Yasu saisi lähteä joukosta ja saisi vielä tilaisuuden käydä hyvästelemässä emonsa. Rei pyyhki virneen kasvoiltaan ja piti nyt kasvonsa vakavina, kylmä katse silmissään. Hän ei tosiaan ollut pahoillaan Yasun puolesta, vaikka laihan kollin harmaat silmät levisivätkin järkytyksestä uutisen kuultuaan. Oli selvää, että ne musersivat hänet, ja kuten tavallista hän ei laittanut vastaankaan. [Heikko, säälittävä], Rei ajatteli mielessään, pupillit siristyneinä viilloksiksi. Hän katseli kuinka Madara lähti ja kiiruhti sitten isänsä perään. Hän tahtoisi kyllä myös nähdä miten muut, heidän emonsakin, suhtautuisi Yasun karkoitukseen.
Hän soi valko-mustaraitaiseen velipuoleensa vahingoniloisen katseen. Ohimennessään hän kosketti kevyesti pörröisen häntänsä kärjellä veljensä turkkia, loihtien kasvoilleen teennäisen pahoittelevan ilmeen. "Kurja juttu", hän naukaisi lyhyesti ja tassutteli sitten Yasun ohitse, jäämättä odottamaan seuraisiko kolli heti vai kenties myöhemmin. Rein mielestä Madara oli tehnyt vain oikein.

Nimi: Paahdesielu (Myrskyklaani)

22.02.2018 17:44
Paahdesielu sai kuin saikin veljensä seuraamaan. Niinpä kaksikko lähti luolasta pimeään lehtikadon yöhön, eikä Paahdesielu hetkeen pysähtynyt. Se tahtoi ennen kaikkea kauemmas leiristä, mutta myös pidemmällä kävelymatkalla pelata itselleen hieman aikaa siihen, miten se muotoilisi asiansa Kadotushengelle.
Vähän matkan päästä veli alkoi vaatia vastauksia, ja Paahdesielu seisahtui lumihankeen kääntyäkseen toista kissaa kohti. Paahdesielu ei näyttänyt kovinkaan itsevarmalta nipistäessään suunsa tiukasti kiinni ennen kuin se osasi sanoa mitään.
"Koska en tiedä, oletko uskollisempi omalle verellesi vai klaanille." Paahdesielu töksäytti pyyhkäisten etukäpälällään lunta edessään. Se ei jatkaisi pidemmälle ennen kuin saisi Kadotushengeltä tähän jonkinlaisen vastauksen. Edes vastaväitteen, jos ei muuta. Veli voisi kyllä tehdä jo omat päätelmänsä tuosta yhdestä lausahduksesta, mutta kuka tuota uskoisi, jos tuo päättäisikin kannella Lumitähdelle jotain kuulemaansa?
"En luota Lumitähteen." kolli jatkoi lopulta näyttäen jopa hieman nololta päästäessään suustaan moisen sammakon.
"Tarkoitan sitä, että Pimeä metsä on niskassamme, eikä hän tee elettäkään asian suuntaan."

Nimi: Sacra (Kulkukissa)

22.02.2018 17:32
Sacra vain hymyili toinen suupieli koholla Heavy Rainin ilmeisesti punnitessa sen lausumia sanoja. Kolli ei varsinaisesti välittänyt siitä, mitä naaraan päässä mahdollisesti liikkui, sillä se kestäisi kyllä arvostelun. Pörröturkki kuitenkin yllätti sen ottaessa Lukin seuraavaksi puheenaiheeksi. Ajatus kaljusta naamasta sai Sacran kääntämään omat kasvonsa nyt koruttoman ilmeen kera Heavy Rainin puoleen.
"Aivan", Sacra totesi vahvistaakseen naaraan puheet siitä, että Lukki todella oli ollut sen kanssa yhteyksissä ei kovinkaan pitkä aika sitten. "Lie vaikka hukkui järvelle. Jos totta puhutaan, niin en ole hänen karvatonta pärstäänsä nähnyt vähään aikaan. Ja luottaisinko hänen apuunsa? Ei, en luota. Lukki ei palvele minua."
Sacra ei niinkään välittänyt paljastaa Heavy Rainille tuota seikkaa. Se ei ollut nähnyt leikattua kollia pariin päivään - ja sille oli totta kai syynsä. Mutta Sacra myös tiesi, että Lukin pikkulinnut visertivät ympäri maita ja mantuja, joten se myös oletti kaljun kissan tietävän nykyisestä tilanteesta. Sacra ei totta puhuen luottanut siihen, että Lukki olisi jäänyt häviäjän puolelle - vaikka eihän se vielä ollutkaan hävinnyt. Moni ei kuitenkaan kyseistä seikkaa huomioon ottanut.
"Mitä sinä Lukista haluat?" Sacra oli valmis jakamaan omat ajatuksensa, joten ehkä Heavy Rainkin pistäisi vaakakuppiin jotain. Kolli ei kuitenkaan elätellyt toivoa.
Heavy Rainia kuitenkin tuntui kiinnostavan, oliko Sacralla kenties kiire kuolla. Kolli soi seuralaiselleen kalpeahkon hymynpoikasen.
"Minulla ei ole kiire." se totesi sitten laiskanpuoleisesti jättäen tarkoitusperänsä hieman epäselviksi. Ghost kuitenkin oli matkallaan Kasparovista huolimatta.
Keskustelu siirtyi Nocturnoon, ja Sacra kohautti olkiaan Heavy Rainin kysymykselle. Toinen sen lovellisista korvista värähti hieman Nocturnon suuntaan, vaikka se ei kyennytkään tältä etäisyydeltä kuulemaan tuon sanoja.
Mutta kuten Sacra oli olettanutkin, Heavy Rain ei tiennyt Nocturnon sukulaissuhteesta. Vanhus oli lähinnä tahtonut vahvistuksen epäilykselleen ja nyt naaraan vastaus sai sen hymyilemään suorastaan leveästi.
"Ehkä sinäkin opit tuntemaan hänet joskus." Sacra sanahti kepeästi samalla vastaten hyvin epäsuorasti naaraan kysymykseen. Vanhoja tuttavia? Enemmänkin... phah.
Heavy Rainin ihmetely loukkauksia kohtaan sai Sacran tuhahtamaan. Sen kulmat painuivat hieman syvempään.
"Loukkaannuitko sitten?" se kysäisi kasuaalisti, vaikka sen ilme näytti melkein huolestuneelta.
"Saat taas huomata, miten vähän tiedätkään minusta. Jos tietämyksesi yltäisi edes hieman pidemmälle kuin viiksiesi kärkiin, niin et istuisi siinä kuin tatti sammalmättäällä, rakas." Sacra naukaisi samettiseen sävyyn.
"Huomaat virheesi vain liian myöhään", Sacra lisäsi tietäen, että lauta tulisi kyllä kääntymään. "Älä sano, etten varoittanut sinua."
Kolli oikaisi tässä vaiheessa itsensä hetkeksi seisomaan ravistaakseen sen turkille kerääntyneen lumen pois. Vuorilta laskeutuvat myrskytuulet eivät yltäneet vielä metsään saakka, vaikka lunta tanssahtelikin jo tasaiseen tahtiin aukiolle. Pian vanhus kuitenkin istui takaisin alas, vaikka se olisikin tahtonut jaloitella enemmän. Sen jäsenet olivat edelleen hyvin kohmeiset jäihin putoamisen takia - eikä se ollut enää kovin nuorikaan, moinen uintireissu tuskin teki hyvää.
"Sanot minua tunneköyhäksi, mutta kuuntele itseäsi", Sacra hymähti siirtäessään häntänsä takaisin etukäpäliensä päälle. "Minulla ei ole tarvetta häpeään. Mitä muka häpeäisin? Olen edelleen elossa."
Heavy Rainin sanat saivat Sacran hieman hämilleen, tällä kertaa aidosti. Se tarkkaili naaraan siniharmaita silmiä suu tiukaksi viivaksi muodostuneena.
"Oletko itse sitten huomannut nurkassa itkemisen hyödylliseksi vaihtoehdoksi?"
Ehkä se ei maukunut sanoja tosissaan. Ehkä.
"Pitäisikö minun olla liikuttunut siitä, miten pidät minusta huolta?" kolli kysäisi, mutta joka tapauksessa se nousi ylös vain vetäytyäkseen takaisin luolan varjoihin. Yö oli jo pitkällä, ja se todella kaipasi unta sekä lämpöä.
Käpertyessään pentujensa entiselle vuoteelle ja leyhäyttäessään häntänsä lämmittämään kylkensä vierelle ei Sacra voinut hetkeen sulkea silmiään. Se kuitenkin oli hieman huolestunut tilanteesta. Missä Ghost oli? Entä sen pennut? Kasparov, Natasha ja Kedrov? Lukki? Jokainen tuntui kadonneen kerralla, eikä Nocturnokaan ollut oikealla puolella. Ehkä Sacra saisi joskus tilaisuuden puhua mustalle kollille. Mutta jos Sacra joutuisi taistelemaan yksin tiensä läpi tästä ongelmasta, ei se voinut olla varma onnistumisestaan.

Nimi: Ikuisuusyö (Tuuliklaani)

13.02.2018 21:49
Ikuisuusyö uskalsi olla eri mieltä asioista, joita Hopeasiipi päästeli suustaan, mutta se näki silti paremmaksi vaihtoehdoksi pitää oman suunsa suljettuna. Sillä oli ajatuksia, mietteitä ja suunnitelmia, eikä sen kannattaisi täten turhaan vääntämällä antaa niistä Hopeasiivelle vihiä. Niinpä se keskittyikin hetken vain hiljaa taivaltamaan hangessa, vaikka sen kulmien väliin saattoi pimeässäkin huomata muodostuvan kurtun.
"Ei meidän tarvitse päästä henkimaailmaan, jos henkimaailma tulee luoksemme." Ikuisuusyö tuhahti kohottaen tässä vaiheessa hieman laantunutta ryhtiään. Sen siniset silmät välkähtivät Hopeasiiven suuntaan mietteliäinä.
"Onko sinulla sukulaisia Pimeässä metsässä?" se pisti väliin kuin estääkseen Hopeasiiven aikeet lausua oma kysymyksensä. Valitettavasti Ikuisuusyö kuitenkin sai selvää ja täten se joutuisi vastaamaan. Sen suu mutristui hieman.
"En tiedä, jos totta puhutaan. Mutta esi-isämme ovat pulassa, jouduimme muuttamaan kotoa, olemme saaneet kaksi kertaa Pimeän metsän henget niskaamme, päällikkömme nukkuu ikiunta, partiomme ovat kadonneet, oppilaani niskoittelee kuin pahainen pentu ja kenelläkään ei ole vastauksia." kollin sävy muuttui turhautuneen raivokkaaksi loppua kohden, eikä sen tyynen rauhallisesta olemuksesta ollut enää tietoakaan. Se kuitenkin tajusi kuorensa murtuneen, mikä sai sen puolestaan rykäisemään kurkkuaan ja astahtamaan hieman sivuun.
"Anteeksi, olen vain stressaantunut." Ikuisuusyö murahti, eikä sen sävystä todellisuudessa oikein ottanut selvää, oliko se pahoillaan vai ei.
"Viimeistään varmaan siitä, kuka tekee töitä ja kuka ei." mustaturkkinen hymyili viileän viekkaasti istahtaen sitten lumihankeen. Se pyyhkäisi lunta pari kertaa käpälällään.
"Millainen kissa sinusta on heikko lenkki sitten?" soturikolli kysäisi yllättäen kallistaen sen perään kalloaan Hopeasiiven suuntaan. Se oli aluksi ymmärtänyt, että Hopeasiipi tahtoi pitää yhtä muiden kanssa, ei kitkeä ketään pois. Siksi se oli hetken jopa hieman hämmentynyt naaraan sanoista, mutta totta kai sitä kiinnosti kuulla asiasta vähän enemmän.
"Sotureilla ei tällä hetkellä taida olla minkäänlaista voimaa. Jokainen jahtaa omaa häntäänsä."
Vaikka pitäisi jahdata jonkun täysin toisen häntää.
"Ainut käsityksesi soturin kyvykkyydestä on lihasmassa?" Ikuisuusyö päätti tarkentaa kuin kuvitellen ymmärtäneensä väärin. Se vilkaisi itseään tarkoituksella suunnaten sitten katseensa takaisin Hopeasiipeen tummien kulmiensa alta. Sen vaaleanpunainen kieli naksahti, minkä jälkeen kolli nopeasti nappasi itsensä takaisin jaloilleen.
"Et tunne oloasi turvalliseksi klaanitovereidesi keskuudessa? Voisin täten kuvitella, että et luota klaaniisi. Miksi siis tahtoisit suojella sitä?" Ikuisuusyön äänensävy pysyi kuitenkin yllättävän silkkisenä, vaikka sen sanat olivat selvästi jotain muuta. Joka tapauksessa se jatkoi kävelyään tasaiseen tahtiin katseensa suoraan eteenpäin suunnattuna.
"Tosiasiassa ajattelin kokeilla joen seutua. Jokiklaanilla on aina tapana hankkiutua jokien syleilyyn. He ovat pulskia ympäri vuoden."
Mutta eihän Ikuisuusyö osannut kalastaa! Onneksi joet eivät kuitenkaan olleet vielä kaikenlisäksi jäässä. Pakkasta kyllä oli, mutta vesi virtasi tällä laaksoalueella sen verran raivokkaasti, että jäätyminen vei aikansa.
"Niin, meidän kannattaa kyllä olla varuillamme tuon myrskyn kanssa. Toivon mukaan Tulikaste löytää käpälänjälkensä takaisin ennen sitä, ettei koko partio joudu hukkaan."

Nimi: Yasu/Shiro (Akatsuki)

26.01.2018 22:26
Yasu seisoi paikallaan käpälät kaivettuna hankeen. Hän katseli valkeaa, mustaraitaista turkkiaan vasten hankea, omaa virhettään. Hän painui kasaan Madaran katseen alla, tunsi mustan kollin punaisten silmien katseen liikkuvan ylitseen ja sitten Reihin. Yasu ei olisi voinut tuntea itseään epätoivotummaksi heidän kahden seurassa. Hän oli pelkkä yksi suuri epäonnistuminen, vaikka kovasti yrittikin ja hän pelkäsi kollia, joka oli hänen isäpuolensa. Yasun koko olemassaolo oli varmasti mustalle johtajakollille ikävä muistutus Mickistä ja siitä, että Yuri oli ollut hänen kanssaan. Eikä Yasu edes tiennyt yhtään mitään siitä, millainen kolmen suhde oli ollut, taikka siitä, kumpaa Yuri oli rakastanut. Hän ei enää edes muistanut Mickiä kunnolla. Rei taas, vaikka Yasun sisarpuoli oli häntä nuorempi, naaras oli kuin kuvajainen isästään. Valkeat raidat tai ei, Rein turkki oli mustaa ja paksua ja hänen rakenteensa oli jo nyt vahvempi kuin hontelon Yasun. Ja hänen silmänsä katsoivat, arvostelivat Yasua yhtä punaisina kuin Madaran.
Yasu väräytti korviaan hermostuneena, hän menetti aina viimeisetkin itseluottamuksensa rippeet Madaran seurassa, siksi hän olikin yrittänyt vältellä johtajakollia parhaansa mukaan ja pysyä poissa tämän tieltä. Nytkin Yasua huojensi, että Madara kiinnitti ensin huomionsa Reihin, vaikka Yasua järkyttikin asia josta he puhuivat. Hän ei vieläkään kestänyt katsoa kollia, joka makasi maassa punaiseen verhoutuneena ja lumi peitti kylmenevää kehoa. Häntä kuvottivat Madaran sanat Reille. Tappaminen oli hyvä asia, kunhan se ei koituisi haitaksi joukolle. Madara jopa kehui tytärtään ja Yasun vilkaistessa Rein suuntaan hän näki tyytyväisyyden, ylpeyden paistavan sisarpuolensa silmistä ja hän uskoi nyt, naaraan sanat, ettei hän ollut koskaan ollut pahoillaan mistään.
Yasu vapisi kylmästä ohuessa turkissaan. Kylmyys tunki pahemmin luihin ja ytimiin sitä mukaan, mitä pidemmälle yö kipusi ja mitä tiheämmäksi pimeä muuttui.
Valkovoittoinen kolli hätkähti rajusti kun Madara puhutteli häntä äkisti. Yasun oli pakko katsoa kollia ja hänen korvansa luimistuivat häpeästä ja säikähdyksestä, kun hän ymmärsi Madaran tarkoittavan häntä. Kollin sanat eivät kuitenkaan kyenneet valmistamaan nuorukaista järkytykseen, joka oli tulossa. Hänen sydämensä tuntui tahtovan kavuta ylös kurkusta, mutta sen sijaan se jäi hänen kurkkuunsa ja yritti tukehduttaa hänet. Hänen silmänsä laajenivat säikähdyksestä. Madara ajaisi hänet pois ainoan perheen luota, jonka hän tunsi. Miten hän selviäisi yksin. Ja juuri nyt, kun Yasu olisi tarvinnut Shiroa, tarvinnut vahvaa kollia löytämään jotkin sanat, joilla väistää väistämätön, kolli pysyi poissa. Yasu tiesi, ettei valittaminen auttanut. Silti hänen suustaan karkasi lyhyt änkytys ennen kuin hän ehti estää itseään: "Mu-mutta-", hän vaikeni nopeasti ja painoi katseensa käpäliinsä. "Hyvä on." hänen sanansa olivat pelkkä kuiskaus.
Hän erotti Madaran lähtevän tulosuuntaansa ja lupaavan Yasulle vielä jäähyväiset. Hän erotti Rein vilkaisevan häntä vahingoniloisesti ja kävelevän ohitseen. Sisaren pörheä häntä kosketti hänen lapaansa. "Kurja juttu", naaras naukui, mutta Yasu kuuli ettei Rei ollut pahoillaan. Ei hän ollut koskaan välittänyt Yasusta. Kyyneleet silmiin kohoten hän lähti hitaasti kaksikon perään, katse maahan painettuna. Hän menisi hyvästelemään emonsa. Mutta hänen sydämensä oli jo särkynyt.

Nimi: Kuunvalo (Varjoklaani)

22.01.2018 19:23
Parantaja ei voinut olla tuntematta pientä ylpeyttä sisällään kuunnellessaan pentujensa nimitysmenoja, vaikkakin hän rikkoi soturilakia ja jotkut paheksuivat häntä. Kuunvalo on kuitenkin saanut jo seuraukset ennen pentujensa syntymää, hän menetti kumppaninsa ja näkönsä lähes kokonaan. Kaikki on hänelle hyvin sumeaa ja epäselvää, joten se on yhtä tyhjän kanssa. Valkea kissa on kuitenkin oppinut elämään asian kanssa jo. Mennyttä ei voi muuttaa, eikä hän ole antanut pentujensa tulla velvollisuuksiensa edelle.
Varjotähden viimeiset sanat havahdutti tämän ajatuksistaan. [Niin tosiaan, meidän piti keskustella Tuhkasydämen kanssa.] Ei mennyt kovinkaan kauaa, kun päällikkö asteli parantajan luo asettaen häntänsä tämän lavalle, Kuunvalo oli tottunut jo seuraamaan muita tällä tavalla. Hän saattoi aistia jännittyneisyyttä soturista lähellään. Tämä kyseinen soturi oli myös auttanut parantajaa, kun hän oli Jokiklaanin alueella hakemassa yrttejä, siitä Kuunvalo oli ikuisesti kiitollinen.
Tuhkasydämen ääni oli ensin epävarma, minkälainen ennustus tämä oikein oli? Kuitenkin kolli sai jatkettua vetäen henkeä välissä, hermostuneisuus näytti olevan tiessään samantien. Parantaja antoi rohkaisevan hymyn nousta kasvoilleen, se kuitenkin hyytyi nopeasti hänen kuullessaan mitä ennustus oikein sisälsi. Soturi oli selvästikin hämmentynyt, mikä oli täysin luonnollinen reaktio tällaiselle asialle, varsinkin jos ei ollut aikaisemmin saanut ennustuksia Tähtiklaanilta. "Tähtiklaanin tiet ovat meille mysteeri, joskus he puhuvat meille suoraan mutta joskus he antavat vain pieniä palasia kokonaisuudesta, tai arvoituksia. Luulen tämän ennustuksen koskevan sinua jollakin tapaa." Kuunvalo parhaansa mukaan piti äänensä pehmeänä ja ymmärtäväisenä, kuin emo kertoisi tarinoita pennuille.
Tuhkasydämen seuraavat sanat sai parantajan hiljaiseksi. Hän ei ollut ajatellut edes Rautasydäntä pitkään aikaan ja oli lähestulkoon unohtanut kollin joskus olleen Varjoklaanissa. Kuunvalo siirsi katseensa alaspäin hiljaisena. "Joskus totuus on synkempi ja haluat pitää sen poissa mielestäsi..." Naaras lausui antaen Varjotähden puhua.

Nimi: Tuhkasydän (Varjoklaani)

21.01.2018 00:27
Tuhkasydän oli ollut ahdistunut koko nimitystilaisuuden ajan, monestakin syystä. Hän oli vältellyt Seittikuuta, sillä kaksikon lähenevien välien takia Tuhkasydän ei tahtonut sotkea naarasta huoliinsa, ettei vahingossa työntäisi tätä pois. Tuhkasydämelle oli vaikea lähentyä kenekään kanssa. Hän halusi esittää itsevarmaa, mutta oli sitä hyvin harvoin. Häntä häiritsi kummallinen ennustus, sekä Pimeän metsän kissoja vastaan käydyssä taistelussa Häkäsydämen lausumat sanat. Oli tullut aika saada vastauksia. Kerrottuaan oudosta ennustuksestaan Varjotähti oli luvannut, että he keskustelisivat asiasta Kuunvalon kanssa ja että Tuhkasydän saisi tietää asioita. Hän olikin huojentunut kun nimitystilaisuuden jälkeen valkomusta päällikkö kutsui hänet mukaansa. Tuhkasydän vilkaisi ohimennen vastanimitettyjä sotureita, jotka olivat näemmä heti aloittaneet hiljaisen vartionsa, vaikka Tuhkasydän epäili, kuinka moni kykenisi tai ehtisi lepäämään nyt kun leirissä oli vielä niin paljon tehtävää. Tuhkasydän seurasikin päällikön ja Kuunvalon perässä ulos jyrkänteelle, Varjotähti ei tahtonut häiritä muita ja Tuhkasydänkin piti sitä hyvänä ideana. He pysähtyivät ulkona ja harmaa soturi pysytteli sopivan välimatkan päässä reunasta. Hän ei mielinyt pudota. Tuhkasydän veti henkeä päällikön kysymyksen myötä ja antoi suurten pupilliensa takia lähes mustien silmiensä katseen viivähtää kummassakin. Hän kunnioitti suuresti Kuunvaloa, sanoivat muut mitä sanoivat. Tuhkasydän oli auttanut sokeaa naarasta ja tämän pentuja kettua vastaan.
"Minä..." Tuhkasydän aloitti epäröiden ja siirteli mustavarpaisia käpäliään vaivaantuneena lumella. Takeltelu ei ollut hänen tapaistaan, mutta hän ei tiennyt miten aloittaisi. Heidän ympärillään oli pimeää ja kylmyys tuntui jo purevalta. Tuhkasydän pörhisti turkkinsa suojaksi kylmää vastaan ja tunsi lumihiutaleiden hiljaa laskeutuvan turkilleen.
Hän ryhdistäytyi ja jatkoi rykäisten: "Näin matkallamme tänne unta, jossa kuulin kissan sanovan minulle asioita", puhuminen tuntui hankalalta. "Luulen, että se oli ennustus", hän yllättyi siitä, miten tasaiselta hänen äänensä jälleen kuulosti. Sitten hän lausui sanat, jotka olivat syöpyneet hänen mieleensä, niin monesti hän niitä oli toistellut: "Valhe näkee näkijän silmin, tuulessa myrsky raivoaa, lukki kutoo verkkojaan ja routa särkee raudan sirpaleiksi. Yhdessä vain kaksi näistä on vaaraksi." Hän vaikeni ja tutkaili toisten kasvoja, odottaen reaktiota. Hän oli epäillyt ennustuksen jakamista, sillä hän ei ymmärtänyt, miksi se oli kerrottu hänelle. Mutta hän tahtoi ymmärtää. "En käsitä. Miksi minä saisin ennustuksen, eikä parantaja? Sitä paitsi, tuo kuulostaa aivan joltain arvoitukselta", Tuhkasydän sanoi hiljaa. Nuoresta soturista tuntui oudolta puhua näin avoimesti, vieläpä kaksin päällikön ja parantajan kanssa. "Miksi minä sain sen, eikä kumpikaan teistä? Mikseivät he varoittaneet tai käskeneet tehdä jotain vaan antoivat varoituksen?" Nyt hän katsoi enemmän Kuunvaloa puhuessaan. Hän puri hetken huultaan seisten vaiti. Hän ei ymmärtänyt ennustuksen sanoja, vaikka niitä kuinka pyöritti, mutta ne olivat kuulostaneet varoitukselta. Nyt hän tahtoi tietää, mitä muut ajatellivat.
"On muutakin..." Hän aloitti ja hetken vältteli Varjotähden katsetta. "Kun Pimeän metsän kissat hyökkäsivät, yksi niistä puhui minulle... Hän sanoi, että olen kuten isäni", Tuhkasydän vaikeni ja rypisti otsaansa. "Kuka minun isäni oli ja mitä hänelle tapahtui? Keitä vanhempani olivat?" Tuhkasydän kohotti katseensa sen sanoessaan. Hän ei ollut koskaan tuntenut vanhempiaan ja oli pitänyt itseään ulkopuolisena kasvaessaan kasvattiemonsa hoivissa, orpona. Hän ei ollut koskaan kysynyt. Ennen kuin nyt. Mitä Häkäsydän oli tarkoittanut?

Nimi: Ghost (Kulkukissa)

20.01.2018 23:52
Ghost ei tiennyt, mitä sanoa kun Hundred esitti kommenttinsa siitä, että kenties hänen pitäisi pidellä Ghostia käpälästä. Yllättävää kyllä lähes koko ajan hyväntuuliselta vaikuttanut naaras oli vakavoitunut niin paljon, ettei Ghost edes osannut sanoa pilailiko hän vai ei. Valkovoittoinen kolli katsoikin parhaaksi olla sanomatta mitään ja hymähtää vain sen sijaan. Hänen äännähdyksensä kuitenkin varmaan hukkuisi pyryyn. Ghostin oli tarpeeksi vaikea hahmottaa Hundredin kirjava hahmo, vaikka naaras oli hidastanut kävelemään hänen vierellään. Kun Ghost vilkaisi taakseen, hän erotti vain lähimmät kissat sumeina hahmoina. Loput hukkuivat myräkkään. Hän katui pään kääntämistä miltei samantien, kun oli vähällä kompastua lumen lomassa törröttävään kiveen ja kaatua kuonolleen vaaralliseen rinteeseen. Siitä eteenpäin hän aikoi pitää katseensa edessä, tai ainakin olla vilkuilematta lapansa ylitse.
Ghost kuunteli parhaansa mukaan myrskyn ulvonnan ylitse Hundredin puhuessa Vuoriklaanista. Ghost erotti hänen murisevasta äänensävystään, sekä siristyneistä violeteista silmistä, ettei naaras todellakaan ajatellut lämpimästi klaanista. Ghost painoi korviaan luimuun päälakeaan vasten ja naukaisi sitten mietteliäänä: "Kipinäroihu? Kuulostaa kieltämättä klaaninimeltä, mutta kertomasi perusteella he eivät kuulosta oikein sellaisilta, millaisia olen kuullut klaanikissojen yleensä olevan." Ghost oli hetken vaiti ja keskittyi laskeutumiseen. Hän kuitenkin puhui heti, ylitettyään vaikean kohdan - halkeaman polussa, jolla he kulkivat. Sen verran, mitä Ghost oli kuullut klaaneista, hän oli kuullut heidän olevan yleisesti noh oikeudenmukaisempia ja pysyvän omalla reviirillään. Ehkä Vuoriklaani oli erilainen. Toisaalta, kyllähän klaanikissat suhtautuivat aika huonosti kulkukissoihin. Kuin jokainen heistä olisi ollut saastaa. Ghost säpsähti itsekseen ajatuksen myötä. "Miksi sitten yhä viivyitte täällä?" Ghost kysyi hiljaa. Hänen tarkoituksensa ei ollut kyseenalaistaa naaraan tai tämän joukon valintoja. Hän oli vain edelleen utelias tietämään todellisen syyn siihen, miksi kissat tahtoivat majailla korkealla karussa maastossa, vieläpä vihollisten lähettyvillä.
"Luuletko, että palaatte vielä?" Ghost kysyi sitten hetken mielijohteesta. Valkoturkki katui kuitenkin sanojaan melkein heti. Ei hän tiennyt, mitä Sacra oikeastaan halusi Hundredilta tai tämän joukolta, eikä edes liioin sitä, millaisia taka-ajatuksia Hundredilla itsellään mahtoi matkan suhteen olla.
Ghost ensin lähes huojentui keskeytyksestä, kun johtajatar hyppäsi edelle ja pyysi muita pysähtymään häntäänsä kohottamalla.
Ghost liukui hieman hankalasti pysähdyksiin loivassa rinteessä ja hänen mustat tassunsa upposivat lumen sekaan. Hän tosiaan varmaan näyttäisi melko värittömältä valkeine turkkeineen kaiken tuiskuavan lumen keskellä.
Hundred ilmoitti menevänsä katsomaan edeltä. Ghost seurasi hänen kulkuaan tuiskuun, siristäen pistävän siniharmaita silmiään, kunnes kahdotti naaraan näkyvistä tuiskuun. Ghostia hermostutti. Mitä Hundred oli nähnyt? Oliko kyseessä vain lumituisku, jolloin he voisivat jatkaa, vai kenties Vuoriklaani? Toiset kissat olisivat kyllä kaheleita, jos lähtisivät moisella kelillä pesistään. Ghost hymähti hermostuneesti itsekseen, toisaalta lähtiväthän hekin. Taistelu rinteessä ei kuitenkaan houkuttanut. Ghost liikahteli hermostuneena ja kuuli ääntä takaansa, tietäen toisten tekevän samoin. Tuntui typerältä seisoa siinä massiivisen joukon keulilla, vaikka hän ei tiennyt heistä juuri mitään. Ghost tunsi olevansa esillä kuin huono johtajan irvikuva.
Ghost ehti hädin tuskin kuulla Hundredin käskyn mennä takaisin, kun kuuli Hundredin rääkäisevän. Ghost astui edemmäs: "Mitä tapahtui-!" Hänen sanansa keskeytyivät. Jostain tuiskun keskeltä ilmaantui varjomaisia, savuavia hahmoja. Hän luuli ensin näkevänsä harjoja, miksi lumituiskun keskellä yhtäkkiä oli savua? Ihmettelyyn ei kuitenkaan ollut kauaa aikaa kun varjot muodostivat sumeita kissojen hahmoja, niitä loikkasi aivan varoittamatta alas ylempää rinteestä heidän niskaansa. Ja Ghost oli varma, että oli yksi harvoja, joka ehti nähdä mikä häneen hyökkäsi, koska oli kuullut Hundredin varoituksen.
Vaikka hän ehti nähdä hyökkääjä, hän ei ehtinyt tekemään mitään. Varjohahmo paiskautui häntä päin ja sen ote oli yllättävän kiinteä joksikin niin aineettomalta vaikuttavalle. Ghost rääkäisi, tuntien pelon räiskähtävän rinnassaan, kun varjohahmo heiti hänet kollin kylkeen osuessaan sivuluisuun lumelle. Hän haroi epätoivoisesti otetta lumesta ja jäästä kynsillään estääkseen liukunsa ennen putoamista. Samalla hän yritti potkia hahmoa kauemmas. Hän pääsi kuin pääsikin jaloilleen jotenkuten ja kohotti käpälänsä ilmaan, antaakseen iskut kohti hyökkääjää. Varjokissa kuitenkin oli aivan liian nopea ja Ghost tunsi terävien hampaiden pureutuvan kaulaansa sivuun. Hän kuuli muiden kissojen rääkäisyt ja taistelun melskeen tuulen ulvonnan ylitse. Siihen sekoittui muutakin, pahaaenteistä kuisketta, jota Ghost oli kuullut ennenkin... Ghostin silmät rävähtivät apposelleen. Tällä kertaa äänet eivät kuuluneet hänen päässään. Se oli puhetta, ja äänet kuuluivat näille kissoille, joista Ghostia kurittava mumisi jotain, jotain mistä hän ei edes saanut selvää. Ja hän muisti äänet joita he olivat kuulleet. He olivat päätelleet kyseessä olevan henget. Oliko tämä Pimeä metsä, kuten klaanikissa paikkaa kutsui? Olivatko henget sieltä? Ghost ei tiennyt, eikä nyt ollut aikaa miettiä. Jo pieni huomion herpaantuminen oli maksanut hänelle kalliisti, kun varjokissa pamautti hänen päänsä vasten kivistä, lumenpeittämää maata. Ilman lunta Ghost olisi varmaan menettänyt tajunsa, nyt se kuitenkin pehmitti iskua, vaikka Ghost näkikin hetken vain vilkkuvia värejä. Sitten raivon puuskalla Ghost kuitenkin potkaisi kohti hyökkääjäänsä. Jos näihin kissoihin voisi osua, ne voisi voittaakin. Vahinko vain, että vaikka Ghost oli usein etulyöntiasemassa korkeissa paikoissa, vaarallisen liukkailla kallioilla taisteleminen lumimyrskyn keskellä ei ollut sama asia kuin puissa.
Äkisti kaikki loppui. Hahmot katosivat tuuleen loikaten, yhtä nopeasti kuin olivat tulleet. Mitään merkkiä heistä ei jäänyt. Lumi oli koskematon, lukuunottamatta Ghostin aiheuttamia jälkiä, sekä ohutta verivanaa, joka valui hänen kaulaltaan. Hän nousi seisomaan itseään puistellen ja huomasi muidenkin hahmojen kadonneen. Hän tunsi olonsa piestyksi ja hämmennykseksi. Hetki aiemmin hän oli kuullut, tai ainakin luullut kuulevansa Hundredin huudon kun naaras käski viemään muut turvaan. Ghost oli hädin tuskin ehtinyt ajatella, mihin edes voisi viedä heitä, kun hän nyt jo erotti kirjavan naaraan hahmon edessään jakamassa käskyjä. Ghost vilkaisi taakseen. Hän itse ei ollut huonossa kunnossa, haavasta valuva ohut verijono hyytyisi pian kylmässä.
Hän askelsi lähemmäs Hundredia. "Oletko kunnossa?" Hän kysyi typerästi kun ei mitään muuta keksinyt. Hän ei oikeastaan tiennyt oliko huolissaan siksi, että todella ei tahtonut toisen loukkaantuvan, vai siksi, että Hundred oli hänen paluulippunsa. Niin tai näin menisi hetki, että Ghost saisi päänsä äskeisen jäljiltä selvitettyä, eikäs siihen välttämättä olisi aikaa lumimyrskyssä keskellä vuoria.

Nimi: Fire Which Burns Forever (Veljeskunta)

19.01.2018 20:46
Valkokuviollinen vartija seisoo itsevarmassa ryhdissä Kaikusielun vasemmalla puolella. Häntä ei päällepäin näytä paljoakaan kiinnostavan keskustelu Kadotuksesta, mutta sisäisesti totuus on jotain aivan muuta. Toinen Kadotuksen ensimmäisistä vartijoista arvelee, että tästä keskustelusta voisi olla hyötyä kummallekin osapuolelle, eikä hän tarkoita pelkästään Lukin tarjousta. Kuiskausten herran heille osoittamat kysymykset voisivat sisältää ajatuksia, joihin heidänkin saattaisi olla syytä kiinnittää huomiota. Vaikka se voikin olla toiveajattelua, ehkä jotkut niistä saattaisivat jopa auttaa heitä Kadotusta koskevassa ongelmassa. Jos ei muuta, keskustelu voisi auttaa heitä ymmärtämään unohdettuja henkiä paremmin.
Forever Burning on hyväksynyt Lukin tarjouksen mielessään hieman itsekkäämmät tarkoitusperät kuin muilla vartijoilla, kuten Routahengen ja Hunterin kysymyksistä käy hänelle ilmi. Kaksikko tavoittelee kysymyksillään hyötyä koko Veljeskunnalle, eikä toinen johtaja tuomitse noita siitä. Päin vastoin, hänestä on hyvä, että hänen toverinsa esittävät kysymyksensä välittämättä siitä, että Lukki on luultavasti osannut odottaa heiltä jotain sen kaltaista. Se, mitä Forever Burning aikoo kysyä, ei koske suoranaisesti Veljeskuntaa mutta on silti jotain, mitä hän haluaa heidän ottavan huomioon.
"Tunnetko sattumalta kulkukissan nimeltä Cooper?" kellanpunainen kolli kysyy antamatta ilmi, että kysymys koskee häntä enemmän kuin muita kolmea paikalla olevaa johtajaa. Hänen katseessaan on siitä huolimatta syvää mielenkiintoa hänen tarkkaillessaan Lukkia ja hänen päänsä on aavistuksen kallellaan kaulan taipuessa tuomaan sitä eteenpäin kohti kaljupäätä kenties hieman uhkaavan oloisesti. Ele ei ole osoitettu Lukkia kohtaan uhkaavaksi, vaikka siltä varmasti vaikuttaa, vaan se on seurausta hänen epäystävällisistä tunteistaan mainittua kulkukissaa kohtaan. "Hän ei ole tietämäni mukaan kovin tunnettu otus, mutta mikäli olet kuullut hänestä, osaat ehkä kertoa, missä hän on tällä hetkellä ja kenen seurassa."
Siitä tuntuu olevan kauan, kun hän viimeksi kuullut Cooperista mitään. Kun asiaa ajattelee, siitä on kirjaimellisesti puoli elämää, eikä heidän viime tapaamisensa ollut lämminhenkinen. Cooperin tekemä haava toisen johtajan kielessä ei ole koskaan parantunut täysin, eikä se koskaan katoaisi kokonaan. Kulkukissa merkitsi hänet vihollisekseen samoin kuin Crochax aikoinaan Shadow Legacyn. Forever Burning muistaa toisen kollin vannoneen sotaa tuhon aikaan järven rannalla maailman palaessa heidän ympärillään ja rankkasateen piiskatessa liekkejä sammuksiin, mutta tuosta ei ole sen jälkeen kuulunut mitään. Se ei suinkaan saa Veljeskunnan toista johtajaa tuntemaan oloaan rauhalliseksi. Cooper ei vaikuta kissalta, joka luovuttaisi noin vain. Kyllä yksi toisen tuntee.
Forever Burning, kuten koko Veljeskunta, tietää Cooperin olleen se nimenomainen kissa, joka aikoinaan tappoi Kaikusielun. Niin outoa kuin se onkin, hänen verivihollistaan on alunperin kiittäminen ja syyttäminen tästä kaikesta. Kahden kissasuvun välinen vihanpito tuskin tulisi päätökseensä ennen kuin enemmän verta olisi vuodatettu, eikä Cooper ehkä siinä vaiheessa jättäisi Veljeskuntaakaan rauhaan. Kaikusielu on jo saanut maksaa kalliisti kulkukissan kostonhimosta, eikä Forever Burning salli tuon vahingoittaa tovereitaan ja rakastettujaan yhtään enempää. Vihollisen hiljaisuus on hermostuttavaa, eikä hän aio jättää sitä huomiotta. Hän haluaa olla valmis ja toimia, jos jotain on tehtävissä.

 

Ruby
©2018 Roolipeli | Wᴀʀʀɪᴏʀ Cᴀᴛs RPG - suntuubi.com